Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef

upplands motor är ett av sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med nära 500 anställda. Bolaget säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med volvo, ford, renault och dacia. 2015 omsatte verksamheten ca 3 miljarder kronor och målet är att dubbla omsättningen till 2020. Upplands motor etablerades 1964 i uppsala, och finns idag även i arlandastad, tierp, hammarby sjöstad samt i kista där huvudkontoret numera ligger. Med utgångspunkt i värderingarna enkelt, omtänksamt och engagerat hjälper upplands motor sina kunder till en enklare vardag och skapar arbetsglädje för medarbetarna. För mer information, besök www.upplandsmotor.se .

Upplands motor leder utvecklingen i sin bransch. Med en kompromisslös inställning till personlig service är målet att utnämnas till sveriges bästa serviceföretag alla kategorier.

Rollen

Som försäljningschef på upplands motor i hammarby sjöstad leder och coachar du ditt team om 10-talet medarbetare med totalansvar för nybils- och begagnatförsäljningen av volvo och samtliga tilläggstjänster (finansiering, försäkring och service) och produkter (tilläggspaket som vinterhjul, takbox, dragkrok mm).

Med ditt coachande förhållningssätt mot dina medarbetare och din syn på hur du skapar resultat och framgång genom att få människor att växa bidrar du till ökad kundnöjdhet och försäljning. Vidare är du som försäljningschef van vid att arbeta strukturerat med fokus på resultat och målstyrning, uppföljning och deadlines för att få ditt team att växa.

Du rapporterar till platschefen för hammarbyanläggningen och ingår i anläggningens ledningsgrupp.

Vi erbjuder

På upplands motor får du en nyckelroll i en fortsatt förändringsresa.

Vem är du?

Du arbetar i dag som försäljningschef eller teamledare i en bransch där service och ledarskap är centrala komponenter. Du är en lagspelare som sätter ditt lag före dina egna prestationer och som älskar att få medarbetare att växa. Personer i din omgivning uppskattar ditt strukturerade och metodiska arbetssätt och dina starka värderingar och integritet. Du har många idéer som du vet hur du förverkligar genom ditt team. Du gillar utmaningar och tar dig gärna an en för dig helt ny bransch.

 

Ansök till tjänsten på Www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt och vi behöver din ansökan omgående.

 

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 0