Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verkställande Direktör

Af gruppen asa, en av norges ledande entreprenörs- och industrikoncerner, skapar värden för sina kunder genom att forma framtiden med hjälp av entreprenör-, energi- och miljöverksamhet, och med en kompromisslös hållning till säkerhet och etik. Verksamheten omfattar projektutveckling, bygg, anläggning, miljö, energi och offshore. I sverige bedriver af gruppen verksamhet inom anläggning, bygg, projektutveckling och rivning.  bolaget etablerades 1985 och är noterat på oslo børs. Entreprenörsandan i af präglas av en förmåga och vilja att tänka annorlunda, och att finna bättre och mer framtidsinriktade sätt att skapa värden på. Företagets förhållningssätt skall kännetecknas av professionalism och hög etik.

Till det expanderade svenska bolaget af projektutveckling söker vi nu en verkställande direktör.

Af gruppen sverige är i stark tillväxt och satsar stort på den svenska marknaden med mål att expandera verksamheten. Af projektutveckling identifierar, förvärvar, utvecklar, säljer och genomför projekt för bostäder och kommersiella byggnader i områden i egen regi eller tillsammans med partners. För att bygga upp, driva och leda verksamheten söker vi nu en verkställande direktör för af projektutveckling ab i sverige.  uppdraget omfattar ansvar för att operativt bygga en stark projektutvecklingsverksamhet i initialt göteborgsområdet, halland och skåne samt skapa lönsamhet för verksamheten.

Du har ett helhetsansvar för mål, strategier, tillväxt och lönsamhet för af projektutveckling i sverige. Som verkställande direktör har du ett självständigt ansvar för att leda och operativt bygga upp företaget såväl som en kompetent personalgrupp och utveckla bolaget mot ställda mål. Du arbetar i nära dialog övriga svenska bolagens ledningar för att öka koncernens tillväxt med bibehållen lönsamhet. Af gruppen är starkt värderingsstyrt och i ditt ansvar ligger att säkerställa att din verksamhet varje dag arbetar i linje med af gruppens värderingar.

Vi erbjuder:

rollen som vd för af projektutveckling är en spännande och utmanande vd-roll för dig som brinner för branschen och för att utveckla affärer, företag och människor. Som vd för af projektutveckling arbetar du självständigt i en proaktiv företagskoncern med höga ambitioner och stark tillväxt. Rätt person får möjlighet att göra skillnad i en företagsgrupp med kompetenta och orädda medarbetare med stort engagemang. Af gruppen har stora ambitioner och du kommer att få möjlighet att vara med och leda förverkligandet av dessa. Beslutsvägarna är korta och du rapporterar till vd af gruppen sverige.

Vi söker dig som har/är

• mångårig erfarenhet från företag som bedriver projektverksamhet såsom bygg-/entreprenadföretag, konsultföretag, projektindustrin
• minst 5 års erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen.
• minst 10 års chef/ledarerfarenhet
• erfarenhet av att arbeta i företagsledande roll med p/l-ansvar
• dokumenterad förmåga till strategiskt och verksamhetsnära ledarskap
• affärsmässig och resultatfokuserad
• proaktiv med hög energinivå och stark drivkraft
• inspirerande ledare och god kommunikatör

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 2