Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

IT Manager

Kinnarps är en svensk inredningskoncern som erbjuder innovativa och inspirerande helhetslösningar för arbetsmiljöer. Företaget grundades 1942 av jarl och evy andersson. Idag är vi ledande i europa i vår bransch och finns representerade i ca 40 länder. Vår utgångspunkt är hållbarhet, välmående och lönsamhet för de som använder de miljöer vi skapar.                
Kinnarps har ca 2 300 anställda och omsättningen 2013/2014 uppgick till 3,7 miljarder sek.

Vill du vara med och effektivisera samt driva förändring inom kinnarps it-funktion?

kinnarps står inför en spännande förändringsresa, bland annat gällande organisations- och effektiviseringsfrågor. Ett steg i denna förändring sker inom it- och systemsidan och kinnarps ska därför stärka upp it-funktionen med en ny framåtblickande it manager.

Utmaningen

it managern kommer att ha direkt personalansvar för 30 personer på it-funktionen som är uppdelad i projektledning, drift, utveckling samt service/support. Vi söker en lyhörd och stabil ledare med starkt intresse för människor och ledarskap.
rollen ska proaktivt driva och utveckla it-funktionen samt ur ett it-perspektiv stödja kinnarps tre huvudprocesser – produktutveckling, supply chain och sälj. It ska som funktion stödja och underlätta verksamheten, affären och användarna i att arbeta smartare och effektivare, skapa enkelhet samt digitalisera delar av it för att på så vis effektivisera kinnarps organisation.

Din bakgrund

vi tror att du har en akademisk bakgrund samt en ledarerfarenhet som it manager eller liknande. Du har tidigare lett en drift- och utvecklingsorganisation och gärna erfarenhet från ett större företag i en internationell miljö med både produktion och försäljning.

Är du den vi söker?

för att lyckas i rollen som it manager är det viktigt att du har goda ledaregenskaper samt intresse för människor och ledarskap. Du är affärsmässig med förmåga att påverka och övertyga olika kontaktytor både på operativ och strategisk nivå. Vi tror att du har en stark social och kommunikativ förmåga, är stabil och trygg i dig själv samt prestigelös, ärlig och uppriktig.

Vad gör detta till din utmaning?

berättar för oss vad det är som gör jobbet som it manager till just din utmaning.

Övrigt

tillträde: snarast
placeringsort: kinnarp
varaktighet: tillsvidare
arbetstid: heltid, dagtid

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 1