Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager

Axiell media med plattformen elib är ledande i norden inom distribution av digitala böcker. Företaget grundandes år 2000 och ägs gemensamt av axiell group, bonnierförlagen, stiftelsen natur & kultur, norstedts förlagsgrupp och piratförlaget.

I rollen som key account manager på axiell media kommer du tillsammans med företaget, kunder och partners sprida den digitala boken i norden. Du kommer att arbeta med att skapa affärer och arbeta med försäljning i en b2b-miljö där långsiktiga relationer, kunskap och digitala tjänster i en snabbrörlig mediamiljö står i fokus. Du kommer även att arbeta med att vidareutveckla affären för både axiell media och våra kunder. Du spelar en viktig roll i ledningsgruppen och rapporterar direkt till axiell medias vd.

Vi erbjuder

Du får möjligheten att arbeta med relationsbyggande försäljning i en framtidsorienterad medievärld.

Det krävs ett visst mind-set för att jobba hos oss – du bör ha den unika kombinationen tålamod och kreativitet. Vi på axiell media står med ett ben i it-branschen – det andra i litteraturens värld. Vi jobbar ständigt med att få den digitala bokmarknaden att växa och vi vurmar för kombinationen böcker och teknik. Bland våra kunder återfinns bokförlag, återförsäljare och prenumerationstjänster för digitala böcker, samt bibliotek och skolor. Våra kunder har en hög grad av kunskap och förväntar sig detsamma av oss. Vi ska också bistå med personligt engagemang och god service i ett digitalt landskap under konstant förändring.
vi är en trivsam arbetsplats som håller ordning på digitaliteten i kulturen.

Kvalifikationer

• ett antal års erfarenhet av relationsbyggande försäljning mot företag
• förståelse/erfarenhet från mediabranschen/digitala tjänster
• vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från återförsäljare/e-handel
• vi ser gärna att du har en högskole- eller universitetsutbildning

Egenskaper

• trivs i att arbeta i en snabbrörlig, dynamisk miljö
• tycker om och kan föra dig en kreativ mediamiljö
• social och öppen
• lösningsorienterad
• gott självförtroende, men samarbetsinriktad och ödmjuk
• stabil och med hög arbetskapacitet

Eftersom rekryteringsarbetet startar direkt, kommer intervjuer att ske löpande. Vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 2