Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chef verkstad och service, Ford

Upplands motor är ett av sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med nära 500 anställda. Bolaget säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med volvo, ford, renault och dacia. 2015 omsatte verksamheten ca 3 miljarder kronor och målet är att dubbla omsättningen till 2020. Upplands motor etablerades 1964 i uppsala, och finns idag även i arlandastad, tierp, hammarby sjöstad samt i kista där huvudkontoret numera ligger. Med utgångspunkt i värderingarna enkelt, omtänksamt och engagerat hjälper upplands motor sina kunder till en enklare vardag och skapar arbetsglädje för medarbetarna.

Upplands motor leder utvecklingen i sin bransch. Med en kompromisslös inställning till personlig service är målet att utnämnas till sveriges bästa serviceföretag alla kategorier.

På största anläggningen i akalla/kista bedrivs försäljning och service av märkena volvo, renault och ford. Om du drivs av ledarskap, förändring och service väntar en möjlighet på dig att skapa genomgripande och långsiktiga resultat.

Rollen

du leder en kompetent grupp som består av nästan 20 servicetekniker, teknikexperter och administrativ personal, som arbetar nära både privata bilägare och företagskunder. Med hjälp av en coach som utgör länken mellan det dagliga arbetet och de strategiska målsättningarna leder du utvecklingen för gruppen utifrån ett service- och effektivitetsperspektiv.

Generalagenten för ford i sverige utgör en central kontaktyta för dig då upplands motor är en viktig och långsiktig partner.

Du rapporterar till servicechefen för anläggningen i akalla och ingår i serviceledningen.

Vi erbjuder

som chef verkstad och service har du en nyckelroll i upplands motors strävan att bli sveriges bästa serviceföretag. Upplands motor utvecklar och förnyar ständigt interna arbetssätt såväl som erbjudanden gentemot kunderna i detta syfte, och i den här rollen finns mandatet och miljön för att få utlopp för kreativa idéer som kommer både kunderna och dina medarbetare till gagn.

Du omgärdas av kollegor i serviceledningen som delar dina utmaningar, och tillsammans inspireras ni och lär av varandra.

Du och din grupp är ett viktigt ansikte utåt och bär upplands motors varumärke i det dagliga arbetet.

Vem är du och vad drivs du av att göra?

du är en uppskattad ledare och kollega som med stor omtanke om dina medarbetare styr mot ambitiösa mål.

Du trivs i en miljö där du får gehör för dina idéer och stort utrymme att genomföra dem, och då du är pragmatisk händer det mycket runtom dig.

Vi tror att du är van vid att verka i en personalintensiv bransch med komplexa flöden, som kräver ett sinne för struktur, planering och handlingskraft.

Service är ett begrepp som betyder mycket för dig.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 1