Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Manager Business Area Racking Solutions

Toyotas helägda dotterbolag toyota material handling europa (tmhe), är en av europas ledande leverantörer av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Tmhe har ett försäljnings- och servicenät som är aktivt i över 30 länder och har idag mer än 2 000 anställda i sverige. Inom tmhe´s verksamhet på lindholmen i göteborg ligger avdelningen tmhe logistics solutions som ansvarar för utveckling och implementering av logistiklösningar utöver de traditionella trucklösningarna. Internet of things, digital transformation och industri 4.0, det är tmhe logistics solutions. Toyota material handlings lösningsorienterade strategi för materialhantering erbjuder våra kunder helhetslösningar, från truckar till fleet management system, uthyrningssystem och ställage.

Vill du arbeta verksamhetsnära i en organisation där du kan vara med och göra skillnad? att arbeta med avancerade tekniska lösningar, med att bygga en framtida organisation och affär samt bedriva entreprenörskap i det stora företagets miljö, med alla de fördelar och utmaningar som detta innebär? känns detta inspirerande, spännande och därmed  viktigt för dig i din nästa roll?

I rollen som senior manager business area racking solutions  kommer du att vara en strategiskt viktig resurs för tmhe logistics solutions. Ba racking solutions arbetar med ställage och lagerlösningar och har som mål att bygga upp en helhetsaffär av lagerlösningar till våra kunder. Vi växer starkt och i din roll ansvarar du för att ytterligare bygga och utveckla affären i en internationell miljö där vi möter kunderna tidigt i processen tillsammans med våra säljbolag och distributörer. Du arbetar att bygga upp och skapa framtidens lösningar, med att ta fram strategiska planer för att forma och bygga morgondagens organisation, innefattande bl a en central teknisk supportfunktion, utveckla säljbolagens kompetens och dess försäljning.

Rollen som senior manager är strategiskt viktig för den fortsatta utvecklingen av och starka tillväxten inom ba racking solutions och därmed tmhe logistics solutions.

Vårt erbjudande

hos oss får du möjlighet att få arbeta inom ett internationellt ledande expansivt företag med den senaste tekniken och med helhetslösningar till kunderna. Du får arbeta i en högpresterande miljö, bör tycka om att arbeta i en dynamisk kultur i ett tillväxtföretag med mycket höga ambitioner och lång tradition av framgångsrika produkter och lösningar till kunderna.

Kvalifikationer

• universitetsutbildning inom ekonomi/teknik eller likvärdiga kunskaper
• mångårig erfarenhet som t ex sälj- eller marknadschef inom liknande branscher
• internationell ledarerfarenhet
• driven och engagerad, med strategisk höjd
• strukturerad och god organisationsförmåga
• teamorienterad och god kommunikatör

I denna rekrytering samarbetar vi med k2 search. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med bengt olander 0760 001805 eller helen t gunnarsson 0760 001815. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 0