Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Interim Manager

K2 search ab är ett av nordens ledande headhunting- & searchföretag med egna kontor i stockholm, göteborg, malmö, linköping, köpenhamn och helsingfors samt representation i 30 länder via partnerföretag inom cfr global executive search. Företaget grundades 1996 och består idag av 45 konsulter med stor erfarenhet från såväl näringsliv som professionell rekrytering av chefer, specialister och kvalificerade säljare. Gemensamt är att vi alla brinner för att hjälpa våra kunder att hitta nya medarbetare som skapar utveckling och framgång. Vi ingår i wise group ab, noterat på nasdaq omx nordic small cap.

Tack vare vårt breda kundnätverk kommer vi ofta i kontakt med kunder som av olika orsaker behöver snabb hjälp med att lösa en chefssituation, s.k. interim management. Det kan handla om att snabbt hitta t.ex. En tillfällig vd, cfo eller redovisningschef eller annan affärskritisk roll medan vårt rekryteringsuppdrag pågår. I andra fall får vi i uppdrag att hitta en interimistisk förändringsledare i samband med en stor och genomgripande förändring av en verksamhet.

Vi erbjuder

Som interimschef har du antingen valt detta sätt att arbeta som en karriärväg för att du gillar utmaningen, variationen och flexibiliteten i kortare uppdrag. Alternativt befinner du dig i en situation där du av andra skäl är villig och flexibel att ta på dig kortare eller längre interimsuppdrag. Genom att finnas med i vår ”laguppställning” av interimschefer får du möjlighet att bli tillfrågad när nya möjligheter dyker upp.

Kvalifikationer

krav på erfarenhet varierar naturligtvis beroende det enskilda fallet. Gemensamt för alla uppdrag är dock att du ska vara en erfaren och beprövad ledare och specialiserad inom något kompetensområde, som t ex företagsledning, ekonomi etc. För vissa chefsroller inom ekonomi och finans kan ibland ställas krav på börsbolagserfarenhet. För vissa roller är även en gedigen erfarenhet av projektledning/förändringsledning en viktig parameter. Som person är du öppen och flexibel. Du har förmågan att snabbt skapa dig ett helhetsperspektiv och att snabbt sätta dig in i nya situationer. Du har ledaregenskaper som gör att du skapar förtroende och tillit hos dina medarbetare.

 

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med carl sterner på k2 search, tel. 076-125 00 84. Alla intresseanmälningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Interim är en effektiv och flexibel metod som brukar användas när du är i behov av ledare, specialister eller chefstjänster under en begränsad tid, ofta för ett specifikt uppdrag. Läs mer

id610