Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Automationsingenjörer

Toyotas helägda dotterbolag toyota material handling europe (tmhe), är en av europas ledande leverantörer av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment och i vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar the toyota way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Tmhe har ett försäljnings- och servicenät som är aktivt i över 30 länder och har idag mer än 2 000 anställda i sverige. Inom tmhe´s verksamhet på lindholmen i göteborg ligger avdelningen tmhe logistics solution där man idag är ca 50 personer.

För att vara del av den mycket snabba tillväxten inom affärsområde automation söker vi ytterligare automationsingenjörer.

Inom affärsområdet automation arbetar dedikerade, kompetenta och kreativa kollegor med den senaste tekniken inom automatiserade truckar. Affärsområdet ligger i teknikens framkant och tillväxttakten är hög. Rollen som automationsingenjör är en bred roll som bland annat omfattar ansvar för att utbilda, supporta och coacha kollegor ute på de lokala säljbolagen i samt medverka i säljbolagens installationsprojekt, med testning och verifikation på plats hos kunder. Du arbetar även som teknisk specialist inom automation mot bolagets största kunder, och supporterar befintliga installationer ute hos kund. Rollen har ett stort inslag av interkulturell kommunikation och du bör trivas med att möta människor i olika kontexter i en teknisk visionär miljö.

Vi erbjuder

detta är en unik möjlighet att få vara med och utveckla ett framgångsrikt företag inom tillverkande industri till nästa nivå och ytterligare stärka vår position på marknaden med framtidens lösningar för våra kunder. Du får arbeta i en högpresterande miljö där du, tillsammans med dina kollegor, kan påverka utvecklingen av tekniken och varumärket globalt.

Kvalifikationer

• eftergymnasial utbildning inom automation, mekatronik eller elektronik
• minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• erfarenhet från att framgångsrikt driva och genomföra projekt
• kunskap inom plc och cad
• internationell vana

Egenskaper

• självgående/driven
• flexibel
• naturlig ledare
• social och engagerad
• ansvarstagande

I denna rekrytering samarbetar vi med k2 search. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med helen t gunnarsson, 0760-00 18 15 eller carl-johan borvander, 0723-011753.
alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast.
urval sker löpande.

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 2