Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Styrelseledamot

Axo Finans är en av Nordens snabbast växande låneförmedlare och förmedlar lån till Sveriges ledande låneinstitut och banker. Axo Finans samarbetar med de banker som kan ge marknadens bästa erbjudande till kunderna. Axo Finans är en nordisk aktör som grundades i Norge. I Sverige finns huvudkontoret i Göteborg. Bolaget har tillstånd som låneförmedlare enligt lagen (2014:275) om viss verksamhet med konsumentkrediter av Finansinspektionen.  För mer information: www.axofinans.se

Axo Finans har stort fokus på affärsexpansion och arbetar hårt för att implementera nya tankesätt och ny teknologi för att nå uppsatta mål. Under 2016 fördubblar bolaget sin omsättning i Sverige och totalt i Norden närmar man sig en omsättning på 140 miljoner.

Som ett led i ett pågående förändrings- och utvecklingsarbete skall nu en ny ledamot till styrelsen i moderbolaget Axo AS i Norge rekryteras.

Syftet är att bredda styrelsens helhetssyn och kompetens i förhållande till framtidens marknad, marknadsföring, distribution och produktutveckling. Den starkast växande marknaden just nu är Sverige och därför vill man gärna se en person som har god kännedom om den svenska marknaden i styrelsen.

Kandidatprofil

Du har erfarenhet från styrelsearbete och drivs av att se bolag utvecklas och expandera. Vi ser gärna att du är van vid ett nordiskt/globalt helhetsperspektiv. Du har din kompetens och yrkeserfarenhet inom digital marknadsföring mot konsumenter och har gedigen erfarenhet från affärsutveckling. Du har god förståelse för finansbranschen och är en van ledare och strateg.

Önskas ytterligare information om uppdraget är du välkommen att ta kontakt med Philip Lundahl, tel. 0760 00 18  02. Alla kontakter behandlas konfidentiellt. Uppdraget finns på: www.k2search.se

Executive Search se.