Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Styrelseledamot

Axo finans är en av nordens snabbast växande låneförmedlare och förmedlar lån till sveriges ledande låneinstitut och banker. Axo finans samarbetar med de banker som kan ge marknadens bästa erbjudande till kunderna. Axo finans är en nordisk aktör som grundades i norge. I sverige finns huvudkontoret i göteborg.

Axo finans har stort fokus på affärsexpansion och arbetar hårt för att implementera nya tankesätt och ny teknologi för att nå uppsatta mål.

Som ett led i ett pågående förändrings- och utvecklingsarbete skall nu en ny ledamot till styrelsen i moderbolaget axo as i norge rekryteras.

Syftet är att bredda styrelsens helhetssyn och kompetens i förhållande till framtidens marknad, marknadsföring, distribution och produktutveckling.

Kandidatprofil

Du har erfarenhet från styrelsearbete och drivs av att se bolag utvecklas och expandera. Vi ser gärna att du är van vid ett nordiskt/globalt helhetsperspektiv. Du har din kompetens och yrkeserfarenhet inom digital marknadsföring mot konsumenter och har gedigen erfarenhet från affärsutveckling.

Genom Executive Search hjälper vi våra kunder att anställa de ledare som har bäst förutsättningar att nå och överträffa deras uppsatta mål. Läs mer

id608