Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef

Maqs är en av sveriges största och ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Vi är 175 medarbetare på våra kontor i göteborg, malmö och stockholm, med specialistgrupper och kompetenser inom alla större affärsjuridiska områden. Att jobba på maqs är utmanande och roligt.

Maqs advokatbyrå skall fortsätta växa och vara ledande när det kommer till nytänkande inom juridisk rådgivning.  vi söker därför dig som vill ha en nyckelroll i att ta en av sveriges ledande advokatbyråer till nästa nivå.

Som försäljningschef på maqs kontor i göteborg kommer du att stötta organisationen att nå sina aktivitet- och resultatmål. Det innebär att du kommer att arbeta med allt från att utforma strategier och mål för nykundsbearbetning till att ge juristerna bra förutsättningar att skapa merförsäljning på befintliga konton.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
• coacha, utveckla och utbilda inför pitchar, säljmöten samt att skapa individuella handlingsplaner avseende försäljning
• säljstrategi och säljledning samt att sätta kvantitativa mål
• aktivt arbete med nykundsbearbetning
• kundsegmentering och prospektering
• anordna utbildningar inom sälj/marknad
• budget- och affärsplanearbete
• offertarbete av större karaktär/upphandlingar
• affärsutvecklingsarbete – skapa nya tjänster/paketeringar

Rollen innebär ansvar för den långsiktiga utvecklingen av maqs försäljning men också till att säkerställa att operativa planer och aktiviteter genomförs.

Om dig

vi söker dig som har stor erfarenhet från arbete i liknande roller med fokus på affärsutveckling och säljledning inom tjänstesektorn. Från tidigare uppdrag är du också van att stötta, coacha och utbilda kollegor eller organisationer i affärsmannaskap och försäljning.  som person trivs du i en fri roll med stora påverkansmöjligheter och har en stolthet i att överträffa förväntningar. Du är drivande, ihärdig, entreprenöriell men samtidigt organiserad och strukturerad.

Vi erbjuder

maqs erbjuder en omväxlande tjänst i en organisation som kännetecknas av professionalism, hög kompetens och ett gott arbetsklimat. I rollen fins stora möjligheter att bryta ny mark och att sätta strukturer, strategier och arbetssätt. Som försäljningschef hos maqs kan du göra skillnad – något som kommer synas och uppskattas i organisationen.

Mer om tjänsten

K2 Search är en väl ansedd aktör inom styrelse och VD rekryteringLäs mer

id609 1