Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Finance Manager

Almi invest är sveriges mest aktiva investerare i unga tillväxtbolag. Portföljen består idag av cirka 400 bolag i många olika branscher. Investerat belopp i dessa är ca 1,3 miljarder. Almi invests roll är att investera i tidiga och riskfyllda faser, ofta tillsammans med privata finansiärer, och bidra till att det skapas fler framgångsrika företag i sverige.

Rollen

som finance manager på almi invest ansvarar du för gruppen business control & support, med fem direktrapporterande business controllers och business administrators.

Ett av dina primära ansvarsområden är att vara länk mot almi invests åtta fondbolag runtom i sverige och mot moderbolaget almi företagspartner.

Som finance manager är du självfallet också ansvarig för bolagets budgetprocess och regelefterlevnad, samt är kontaktperson gällande redovisningsfrågor.

Du ingår i almi invests ledningsgrupp och rapporterar till vd.

Att arbeta på almi invest

på almi invest får du möjlighet att arbeta på sveriges mest aktiva riskkapitalbolag. Du ingår i en koncern som ser som en av sina huvuduppgifter att stötta hållbart företagande i sverige, och som befinner sig i ett spännande skede av förändring.

Som finance manager på almi invest har du ett helhetsansvar för ekonomifunktionen och en central position inom bolaget.

Vem är du och vad drivs du av att göra?

du är en trygg ledare som driver förändring och ser till dina medarbetares framgång och utveckling. Du positionerar med lätthet ditt team i organisationen och driver på samma sätt företagsövergripande frågor och skapar utrymme på koncernnivå.

Du har gedigen kunskap inom controlling och budgetprocesser inom en koncern, så du är van vid att se dotterbolagets perspektiv i samklang med moderbolagets övergripande processer. Därmed är din kommunikationsförmåga och din benägenhet att skapa relationer egenskaper som är mycket framträdande hos dig.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

 

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 0