Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR Business Partner

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 14.000 anställda och en omsättning överstigande 45 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Läs mer på www.peab.se

Brinner du för HR-frågor, i synnerhet rekrytering, och vill arbeta med att utveckla och förverkliga HR-rutiner och policys? Är du självgående, prestigelös och har en god förmåga att samarbeta med affärschefer inom områden som t.ex. rekrytering, arbetsrätt och ledarskapsutveckling? Då kan du vara den person vi söker för uppdraget hos PEAB.

Vi söker dig som är självständig, trygg i dig själv och har förmåga och drivkraft att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt. Tjänsten är placerad i Linköping och ditt ansvar omfattar Linköping, Mjölby, Norrköping och Eskilstuna. Du förväntas vara initiativtagande gentemot affärscheferna på orterna som ligger innanför ditt ansvarsområde. Som HR Business Partner på PEAB arbetar du i en operativ och självständig roll med ett stort fokus på rekryteringsfrågor i regionen. Du kommer att driva och samarbeta med affärscheferna med handlingsplaner och åtgärder inom bland annat miljöfrågor, arbetsrätt, rehabfrågor, ledarskapsutveckling, fackliga förhandlingar, lönefrågor och medarbetarundersökningar. I tjänsten ingår det även att arbeta med regionens skolor och universitet för att upptäcka en ökad rekryteringsbas och marknadsföra PEAB som en attraktiv arbetsplats.  En stor del av arbetet involverar att få organisationen att förstå hur viktigt HR är och hur man kan använda sig av det.

Du kommer få möjlighet att påverka ett bolag under kraftig tillväxt och arbeta väldigt affärsnära och självständigt. Du kommer även att delta i olika utbildningar, vara med att skapa din egen roll som HR Business Partner. 

Krav: 

• Minst fem års erfarenhet inom HR frågor inklusive arbetsmiljöfrågor, arbetsgivarfrågor, arbetsrätt, förhandlingar och lönebildning.
• Relevant högskoleutbildning eller flerårig erfarenhet med HR-arbete.
• Ansvarat för hela rekryteringsprocessen.
• B-körkort och tillgång till egen bil.
• Arbeta operativt och vara självgående, hands-on

Meriterande:

• Erfaren av projekt inom anläggning eller liknande.
• Ha ett stabilt nätverk, gärna anknutet till Östergötland.

Egenskaper

• Tydlig och kommunikativ
• Trygg i sig själv och stabil
• God prioriteringsförmåga
• Starkt intresse för byggbranschen.
• Proaktiv och självgående.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Eva Holmgren på K2 Search AB, tel. 0722-340043 alt. researchkonsult Esra Yucel 0735-216502. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se

 

Executive Search se.