Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare

Tunstall är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som under-lättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i storbritannien 1957 och är med över 3000 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. 3 miljoner bru-kare utnyttjar idag tunstalls produkter och tjänster. Tunstall nordic ab – sverige, danmark, finland & viss export – har ca 300 anställda och en omsättning på ca 500 msek. Den svenska verksamhet-en – tunstall ab – sysselsätter ca 230 personer, med en omsättning på ca 300 msek.

Vill du vara med att utveckla och driva framgångsrika projekt inom tunstall?

Tunstall befinner sig i en expansiv fas och behöver förstärka sin projektorganisation med ytterligare en projektledare. Syftet med rollen är att tillföra teamet ytterligare kompetens och bidra med erfarenhet av att driva framgångsrika projekt med fokus på tid, kvalité, lönsamhet samt nöjda kunder.

Utmaningen

Som projektledare arbetar man med installationsprojekt av tunstalls mjukvarusystem för vårdgivare, framförallt inom äldreomsorgen. Projektledaren ansvarar för att resursplanera, leda och driva projekten. Som projektledare hanterar du ca 8-10 projekt löpande och du ansvarar för alla inköp, koordinerar materialflöden och arbetsinsatser från andra avdelningar. Avgörande för att nå framgång är att arbeta nära kundens team, lyssna in och stötta både interna resurser men även kundens projektresurser.

Din bakgrund/profil

• vi söker en person med några års erfarenhet av projektledning.
• vi tror att du har erfarenhet från mindre projekt och är van att hantera flera projekt parallellt, gärna inom offentlig sektor.
• du är teknikintresserad.
• meriterande är om du har erfarenhet av lou. (lagen om offentlig upphandling)
• har du därtill kännedom om vård- och omsorgssektorn och dess utmaningar ser vi det som extra meriterande.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som projektledare tror vi att det är viktigt att du:

• har en god förmåga att hantera många arbetsuppgifter och projekt samtidigt.
• Är duktig på att sätta upp och bygga projektorganisationer och att arbeta processorienterat.
• har en god känsla för struktur och har planerings- och uppföljningsförmåga.
• Är relationsinriktad och har en god social kompetens.
• Är lyhörd och har en förmåga att hantera många olika kontaktytor både internt och externt.
• Är självgående med stark egen drivkraft och trivs med att arbeta med frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig

Tunstall erbjuder stora möjligheter att påverka samt driva rollen och ditt ansvarsområde självständigt och fritt i ett företag med ett bra arbetsklimat och en utvecklande miljö med hög kompetens. Du får möjlighet att arbeta i ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position.

Övrigt

Placeringsort stockholm.

K2 Search är en väl ansedd aktör inom styrelse och VD rekryteringLäs mer

id609 1