Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-ansvarig

Rgs 90 har lång erfarenhet av att hantera föroreningar och avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi driver strategiskt belägna anläggningar som erbjuder anpassad och högkvalitativ behandling av massor, från vilhelmina i norr till malmö i söder. Anläggningarna tar emot och behandlar förorenad jord och avfall, vilket omfattar all verksamhet från återvinning till deponering, samt olika logistiklösningar. Vi erbjuder också moderna och högeffektiva åtgärder på plats, allt för att i gott samarbete finna optimala lösningar på våra kunders saneringsbehov, varhelst de uppstår.

Vårt helhetserbjudande, vår höga återvinningsgrad, fortlöpande kompetensutveckling av engagerade medarbetare och vårt utvecklingsarbete i framkant är alltihop delar i ett unikt, marknadsledande erbjudande.

Nu söker vi dig som vill arbeta med att attrahera, utveckla och behålla branschens bästa medarbetare. Vi tänker långsiktigt och vill vara bäst på hållbarhet, inte bara ur ett miljöperspektiv, utan också när det kommer till vår personal.

Som hr-ansvarig hos rgs90 kommer du vara ett stöd för organisationen, cheferna och medarbetarna. Det kan innebära att du upprättar anställningsavtal, förbereder inför fackliga förhandlingar och sköter rehabiliteringsprocesser. Du kommer att hålla i rekryteringsprocesser och stärka arbetsgivarvarumärket mot kandidatmarknaden. Vidare kommer du att fortsätta att utveckla rgs90:s hr-processer, personalhandbok samt rutiner och policys och se till att dessa följs. I din roll kommer du också ansvara för att driva projekt, exempelvis implementering av nya system såsom intranät eller upphandlingar av externa leverantörer. Eftersom rgs90 är en nordisk aktör kommer du delvis arbeta över landsgränser, särskilt i nära samarbete med hr i danmark.

Du

vi söker dig som har arbetat några år i en liknande roll och har erfarenhet av att självständigt driva rekrytering och med stor vana att arbeta konsultativt med att stötta chefer. Troligtvis har du en examen inom personal- beteendevetenskap på minst kandidatnivå. Du har god inblick i lagar, arbetsrätt, rehabiliteringsprocesser, är van vid att tolka avtal både inom tjänstemanna- och kollektivavtalen (ikem).

Lika viktigt som att du har rätt erfarenhet är det att du är den person vi söker! för att trivas på rgs90 är du utåtriktad med eq då du kommer att ha många kontaktytor. Du behöver vara flexibel, prestigelös och lösningsorienterad då du ställs inför nya problem, eller som du ser det; möjligheter. Du brinner för att ge god service vill alltid överträffa förväntningar.

Kontakt

har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult carl-johan borvander på tfn 072-301 17 53 eller researchkonsult esra yucel, tfn 073-521 65 02 på k2 search ab.

Urval sker därför löpande och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt.

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 0