Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business Controller, Stockholm

Vår uppdragsgivare är en stor och välkänd aktör inom automotivebranschen. Företaget är en internationell koncern med representation och marknadsnärvaro i mer än 160 länder. Företagets nordenkontor finns i sverige med kontor i stockholm.

Vi erbjuder:
ett utmanande jobb på ett välkänt företag. Rollen som business controller är en ansvarfylld befattning med mycket stora möjligheter att själv påverka och utveckla företagets ekonomifunktion. Arbetet kräver att du behärskar att jobba brett samtidigt som du ska kunna sätta dig in i och själv arbeta på en detaljerad nivå med olika typer av frågeställningar inom området för ekonomi och finans. Vår uppdragsgivare verkar i en internationell miljö med stora karriärmöjligheter. Du kommer att arbeta i en trevlig atmosfär och i nära samarbete med kollegor inom samtliga avdelningar. Som stöd i ditt arbete har du ett starkt och välkänt varumärke samt en effektiv organisation med lång erfarenhet och stor kompetens.

Kvalifikationer som behövs för att bli framgångsrik i rollen:
• civilekonom med redovisningsinriktning
• ca 3-5 års erfarenhet från ekonomiområdet
• egen erfarenhet av att leda arbetet med årsredovisningar, skatt och deklaration
• erfarenhet av arbete i ekonomistyrningssystem, gärna sap
• bra engelska i tal och skrift

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare . Läs mer

id608