Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business Development Manager

Nord drivsystem ab är en av världens ledande tillverkare av växlar, motorer och frekvensomriktare. Företaget grundades 1965. Vi finns representerade i sverige genom nord drivsystem ab och grundades i sverige 1980. Vi har idag kontor på fem orter. Stockholm.göteborg, sundsvall,malmö och linköping. Vi omsätter ca 120 miljoner. Redan sedan starten var målsättningen att utveckla, tillverka och sälja ett brett sortiment av drivprodukter. Utveckling och produktion är till största del förlagd till norra tyskland. Vi finns med egen försäljningsorganisation i mer än 35 länder och i många andra länder representerade via lokala distributörer. Utvecklingen hos många av våra kunder är att alltmer efterfråga hela lösningar något nord är specialister på.

Rollen som business development manager är en del i företagets satsning på att utveckla och implementera försäljning, marknadsföring och tillväxtstrategi enligt företagets övergripande mål.
fokus är på de speciella lokala kundbehoven och kraven.

Vi erbjuder

en spännande, dynamisk och utmanande roll som business development manager i ett internationellt marknadsledande företag. Beslutsvägarna är korta och du har stora möjligheter att påverka hur arbetet skall bedrivas.

Vi söker dig som har/är

• 5-10 år erfarenhet av tekniskt avancerad försäljning, gärna inom power transmission/industriautomation eller närliggande bransch
• erfarenhet av industriell försäljningsprocess (b2b)
• god förståelse för såväl lokal marknad som internationella kommersiella villkor
• högskoleutbildning, teknisk eller ekonomisk inriktning
• du talar och skriver engelska på en hög nivå.
• du är drivande, öppen teamorienterad och flexibel.

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 0