Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Teknisk säljare

Nord drivsystem ab är en av världens ledande tillverkare av växlar, motorer och frekvensomriktare. Företaget grundades 1965. Vi finns representerade i sverige genom nord drivsystem ab och grundades i sverige 1980. Vi har idag kontor på fem orter. Stockholm.göteborg, sundsvall,malmö och linköping. Vi omsätter ca 120 miljoner. Redan sedan starten var målsättningen att utveckla, tillverka och sälja ett brett sortiment av drivprodukter. Utveckling och produktion är till största del förlagd till norra tyskland. Vi finns med egen försäljningsorganisation i mer än 35 länder och i många andra länder representerade via lokala distributörer. Utvecklingen hos många av våra kunder är att alltmer efterfråga hela lösningar något nord är specialister på.

 

Rollen som teknisk säljare är en central roll på kontoret i göteborg. I arbetsuppgifterna ingår offerering, uppföljning av offerter och att svara på kundförfrågningar ofta med tekniskt avancerade frågor.

Vi erbjuder

en spännande, dynamisk och utmanande roll som teknisk säljare i ett internationellt marknadsledande företag. Beslutsvägarna är korta och du har stora möjligheter att påverka hur arbetet skall bedrivas.

Vi söker dig som har/är

• 3-5 års erfarenhet inom försäljning
• erfarenhet av kundservice
• förståelse för b2b försäljning och förmåga att bygga starka kundrelationer
• tekniskt inriktad eftergymnasial utbildning
• du talar och skriver engelska på en hög nivå
• du är tekniskt intresserad, driven och teamorienterad.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 2