Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR chef

Svenska brasserier växer och för att driva våra högt ställda mål att ligga i framkant och att vara branschens bästa arbetsgivare söker vi nu efter en hr chef som vill vara med och driva utvecklingen av vår koncern framåt. Vi vill att du bidrar till våra ledares och medarbetares utveckling och tar vår koncern till nästa nivå.

Din roll

I rollen som hr chef kommer du vara drivande i frågeställningarna som rör vår viktigaste tillgång, medarbetarna. Du kommer att arbeta strategiskt och visa vägen framåt samt kombinera det med operationellt arbete. Du har personalansvar för hr- och lönefunktionen som består av fem medarbetare.

Du kommer få möjligheten att påverka riktningen på rollen i stor omfattning. Vi ser några viktiga områden du kommer ansvara över. Ansvar för och driva gemensamma processer kring rekryteringsprocess, gemensam kompetensutveckling – och utbildningsverksamhet, employer branding, värdegrundsarbete, lönemodeller och arbetsmiljö & hälsa.

Din profil

Kravlistan är lång, men i gengäld kan vi erbjuda ett av marknadens roligaste jobb!
din personlighet präglas av positivitet och trygghet kombinerat med prestigelöshet.

Vi söker dig som har arbetat i en bred hr bp roll i minst 6 år, och som nu gärna vill ta sitt första hr chefsjobb. Du har erfarenhet av flera olika branscher där du varit med och drivit förändring och utveckling, gärna från multibrandverksamheter.

Att motivera och bidra till chefers och medarbetares utveckling är en självklarhet för dig och du kombinerar det med förståelse för affärsverksamheten. Din förmåga att hantera flera pågående förändringsprojekt utifrån strategi och operationellt utmanas du av. Du förväntas vara en god kommunikatör i såväl skrift som tal. Du har akademisk utbildning men viktigast är din personlighet och som person passar du in på beskrivningen: entreprenöriell, snabb, självständig, innovativ, rådgivande och långsiktig.

Svenska brasserier är ett samlingsnamn för sturehof, riche, teatergrillen, stockholms matmarknad, taverna brillo, luzette, ulriksdals wärdshus, bageri brillo och brillo box. Namnet beskriver vad vi gör. I likhet med de internationella brasserierna vi har inspirerats av, har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider. Men till skillnad från våra förebilder har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Vår koncern omsätter cirka 520 msek och sysselsätter cirka 650 personer. Vår värdegrund baseras på generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

 

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 2