Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Financial Controller

Expander Systems AB tillverkar den s.k. Expanderbulten, en bult som minskar ledslitage i maskiner och utrustningar. År 2016 förvärvades Expander av Nord-Lock Group, världsledande inom skruvsäkringssystem. Nord-Lock Group ägs av Investment AB Latour, noterat på Stockholmsbörsen. Expander är ursprungligen ett familjeägt bolag som utvecklats till en framgångsrik internationell företagsgrupp med huvudkontor i Åtvidaberg. Produkterna tillverkas och lagerförs i Sverige och Tyskland och marknadsförs och distribueras över hela världen. Produktionen är helt kundorderstyrd, och ledtiden från order till leverans är 24–48 timmar. Tjänsten som Financial Controller är ny på bolaget.

Tycker du om redovisning, analys, budgetarbete och ekonomisk rapportering? Är du driven, prestigelös, strukturerad och utvecklingsinriktad? Då kan det vara dig vi söker för rollen som Financial Controller på Expander Systems.

Som Financial Controller har du det kompletta ansvaret för ekonomifunktionen på Expander Systems Tjänsten är bred och inbegriper arbetsuppgifter inom redovisning, rapportering och analys med övergripande mål att koordinera, hantera och utveckla ekonomifunktionen. Tjänsten kommer att innefatta all ekonomisk rapportering mot Nord-Lock likaväl som mot myndigheter. Du kommer att utarbeta och sammanställa månads- och kvartalsbokslut för Expander Systems. I tjänsten kommer du även att jobba mot Nord-Locks andra site i DeWitt, USA där liknande verksamhet bedrivs.

Som Financial Controller kommer du sitta med och supportera Expanders lokala ledningsgrupp. Tillsammans med Division Director och bolagets CFO kommer Du att få bygga upp en controllerfunktion på Expander Systems, en viktig funktion inom Expander med intressanta utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är belägen på Expander i Åtvidaberg, 3,5 mil från Linköping med tillgång till bra pendlingskommunikationer. Ett spännande uppdrag med bra karriärmöjligheter för rätt person.

Krav

• 3-5 års erfarenhet av att arbeta självständigt med rapportering, bokföring och redovisning.
• Ekonomisk utbildning på universitetsnivå.

Meriterande

• Gärna erfarenhet av att arbeta i eller mot internationella bolag.
• Gärna ha arbetat på industriföretag eller haft kunder inom industri.

Personliga egenskaper

• Prestigelös – kunna arbeta både högt och lågt.
• Utvecklingsinriktad – måste kunna tänka framåt.
• God simultankapacitet.
• Strukturerad.
• Drivande med mycket energi.

För mer information kontakta Eva Holmgren, tel. 0722 340 043 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast då vi behandlar dessa löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se.

 

.