Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Mark- & exploateringsansvarig

Älvsbyhus är Sveriges ledande trähustillverkare och har varit det under hela 2000-talet. Sedan 1960 har vi levererat fler än 40 000 småhus till familjer i hela Norden. Älvsbyhus är ett familjeföretag i tredje generationen, som under årens lopp utvecklat en unik och effektiv produktion av kvalitativa hus till marknadens bästa pris. Produktionsanläggningarna finns i Älvsbyn, Vålberg, Bjärnum och Kauhajoki (Finland). Koncernen har cirka 320 medarbetare, varav omkring 240 i Sverige. www.alvsbyhus.se

Nu söker vi dig som vill och kan ansvara för ett nytt kapitel i Älvsbyhus framgångsrika historia.

I din roll som mark- och exploateringsansvarig ansvarar du för att köpa mark i hela Sverige, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Du kommer att arbeta såväl operativt som strategiskt med markanskaffning; från ansvar för markstrategin till första kontakt och slutligen förvärv. Inledningsvis kan det handla om att köpa planlagd mark, men på längre sikt kan det även röra sig om köp av råmark för exploatering.

Tjänsten är nyinrättad och du rapporterar till vd Kent Johansson.

Ditt arbete blir en nyckel för Älvsbyhus ska kunna realisera sin ambition att fördubbla sin volym av hus. Vår förhoppning är att kunna leverera attraktiva paketlösningar med hus och tomt till kund.

En förutsättning för att lyckas i rollen är att du har erfarenhet av markförvärv och förhandlingsvana samt kunskaper om relevant juridik för att kunna genomföra affärerna. Tjänsten som mark- och exploateringsansvarig inkluderar en hel del resor i Sverige. Din placeringsort kan diskuteras utifrån dina behov och förutsättningar.

Vi erbjuder

Älvsbyhus är ett företag med långa traditioner, en historik som vi är stolta över. Vi erbjuder dig att utvecklas i en nyckelroll i ett lönsamt företag med höga ambitioner och stora resurser. Du får stor självständighet och kan i mycket hög grad påverka hur du lägger upp ditt arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som verkligen vill hjälpa oss att komma i gång medverksamheten inom vårt markbolag. Du har:

• dokumenterad erfarenhet av markförvärv
• framgångsrikt lett förhandlingar och kan bedöma pris och risk i samband med markanskaffning
• kunskap om affärsjuridik och har vana att göra affärer
• akademisk utbildning, t.ex. lantmätare, ingenjör, jurist eller ekonom. Alternativt ha tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet.

Som person är du affärsmässig, målinriktad och strukturerad samt jordnära. Du har en utpräglad förmåga att skapa förtroende och bygga relationer. Vidare är du självgående, ödmjuk och trygg i dig själv med hög integritet. Vi vill att du sätter kunden i centrum och hjälper oss att alltid hålla vad vi lovar.

Eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av Patrik Peter patrik.peter@k2search.se 070-977 55 80 eller Samuel Göranzon samuel.goranzon@k2search.se 076-000 18 74 på K2 Search AB. Vi kommer att läsa ansökningar löpande varför vi ber dig att ansöka tjänsten snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

.