Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare Auktoriserat Bilglasmästeri

De auktoriserade bilglasmästerierna är idag marknadsledande med drygt 300 anslutna bilglasverkstäder i sverige.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att leda projekt i en liknande miljö av medlemsverksamhet, branschorgan och med nära anknytning till näringsliv.

Det viktigaste är dock inte vad du har gjort utan vad du kan åstadkomma i framtiden genom ditt engagemang.

Tjänsten innebär: ett helhetsansvar för glasbranschföreningens arbete att utveckla bilglasverksamheten i samverkan med medlemsföretagen. En viktig del i detta arbete är att stötta företag att utveckla sin kompetens, sitt kvalitetsarbete och att ansvara för teknik- och utbildningsfrågor. Det handlar också om att ta en aktiv del i opinionsbildning och utveckla relationen med berörda försäkringsbolag.

Vi söker dig som:

• är en duktig projektledare, gärna med kännedom om bilglasbranschen
• är driven och har lätt för att skapa goda relationer och samarbeta
• har intresse för teknikfrågor samt utbildnings- och utvecklingsarbete
• har erfarenhet av att driva påverkansarbete
• uttrycker dig väl i tal och skrift

Om du är den vi söker väntar ett jobb som innebär omväxling, eget ansvar, stora möjligheter att utvecklas och god kamratskap. Organisationen har 10 anställda på kansliet som ligger på skeppsbron i gamla stan, stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Kontakta oss

Glasbranschföreningen (gbf) är en bransch- och arbetsgivarorganisation som företräder ca 600 medlemsföretag vilka framför allt verkar inom hantverks-, bygg- och fordonsindustrin. Organisationen arbetar bland annat med att ge medlemsföretagen stöd i bransch- och arbetsgivarfrågor samt med opinionsbildning, utbildning och auktorisationer.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 0