Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

VD Midroc Project Management Ltd, Saudiarabien

Midroc europe utvecklar bolag inriktade på tjänster mot fastighets-, bygg-, industri- samt miljösektorn och är en del av den internationella midrocgruppen som ägs av affärsmannen mohammed al-amoudi och familjen wikström. Midrocgruppen omsätter 4 miljarder kronor och har ca 2 700 anställda. Gruppen bildades 1996 genom att ett antal välrenommerade entreprenadföretag förvärvades och idag har man huvuddelen av sin verksamhet förlagd till sverige, men bedriver även verksamhet i tyskland, storbritannien, frankrike, polen, mellanöstern och sydafrika.
midroc project management är midroc europe:s exportföretag inom projekt- och byggledning. Det är skapat för samarbete med systerorganisationerna midroc middle east och midroc africa. Midroc project management arbetar med projekt- och arbetsledning och har erfarenhet av projekt som utförs i samarbete med lokalbefolkningen i de regionerna de verkar. Man rekryterar medarbetare i projekten främst inom midroc europe för att kunna erbjuda stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter under en tid utomlands.

Vi erbjuder
detta är en internationell och omväxlande tjänst i en mycket dynamisk koncern som expanderar och ger mycket goda utvecklingsmöjligheter. Framförallt så erbjuder midroc en spännande utmaning i en internationell miljö med många olika kulturer. Projekten som avses är mycket stora, multidisciplinära med stort krav på samordning och samarbete med stora internationella konsultbolag. Detta är en utomordentlig chans att vara med och bygga upp en verksamhet.

Kvalifikationer
· gedigen erfarenhet av marknadsföring och försäljning av konsult- och/eller entreprenadtjänster
· dokumenterad erfarenhet av att leda och administrera personal
· erfarenhet av att leda förhandlingar med kunder och egen personal
· du har internationell erfarenhet och är förtrolig med byggprocessens alla faser
· du är van att ta ansvar för projektets alla delar, från anbud och kontraktsskrivande till genomförande och överlämning.

Egenskaper
· goda ledaregenskaper
· entreprenöriell med säljdriv
· självständig
· ansvarstagande med förmåga till problemlösning

Bredden i våra Executive Search-projekt innebär kunskap och förståelse för många branscher och funktioner – deras ömsesidiga beroende, likheter och olikheter. Läs mer

id608