Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business Controller

Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Konsulter med olika kompetenser samverkar och genomför projekt, från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Verksamheten bedrivs på cirka 80 orter i sverige, finland och norge. År 2015 omsatte rejlers 1900 msek och har ca 2000 medarbetare. Rejlers är ett familjeföretag noterat på nasdaq omx.

I denna nyinrättade roll som business controller kommer du arbeta med prognoser, budget och uppföljning för att stödja rejlers fortsatta utveckling samt för att öka framåtdriften i verksamheten. Du kommer att säkerställa kvaliteten på den affärsinformation som används i verksamheten samt se till att data/analyser kommer ut i verksamheten samt används på ett korrekt sätt.

Som business controller kommer du att ansvara för att sätta struktur för modeller, budget-/prognosverktyg och rapporter. Rollen ansvarar för att säkerställa att hela organisationen använder samma rapporter, prognosverktyg etc och att kvaliteten på data/affärsinformation som finns/används i organisationen håller god standard. Du kommer även att arbeta med analysarbete vid månadsbokslut samt ansvara för koncernens bi och datalager. En viktig del är också att fungera som kravställare men också bollplank till verksamheten i exempelvis budget- och prognosarbetet.

Vi erbjuder

Rollen som business controller är en nyckelfunktion i ett expansivt företag med ett tydligt kundfokus och ett starkt varumärke. Då detta är en nyinrättad tjänst så finns det stora möjligheter att påverka samt att vara med och skapa strukturerna för styrning och uppföljning i en börsnoterad verksamhet. Du får inblick i hela verksamheten och arbetar nära rejlers koncernledning.

Kvalifikationer

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 3