Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Kundcenterchef Øresundsbron

Som kundcenterchef är ditt ansvar att leda verksamheten inom vårt kundcenter för att ge service med hög kundnytta på ett effektivt sätt.

Kundserviceverksamheten är inne i ett intensivt utvecklingsskede, där digitalisering och ökad självbetjäning är styrande.

Ditt arbete är i den dagliga verksamheten, där du bidrar med nytänkande och ser möjligheter att driva igenom förenklingar och förbättringar.

Du ingår i ledningen för enheten leverans och rapporterar till leveranschefen som ingår i Øresundsbrons företagsledning.

Kvalifikationer

• utbildning på högskolenivå önskvärt
• minst 5 års erfarenhet av att leda kundserviceverksamhet av denna storlek, gärna i en svensk/dansk organisationskultur
• gedigen erfarenhet av arbete med crm och workforce management
• stor erfarenhet av att arbeta i och optimera tvärfunktionella processer
• drivande och kommunikativ
• du har stor förmåga att på det svenska eller danska språket uttrycka dig i tal och skrift. Som svenskspråkig har du god förståelse för danska och vice versa.

Vi erbjuder

En unik svensk/dansk arbetsplats där du har stor möjlighet att påverka vår spännande utvecklingsresa.

Du får placering på Øresundsbrons kontor på lernacken i malmö.

Ansökan

Øresundsbro konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan danmark och sverige. Vi är 170 medarbetare och vår vision är att Öresundsregionen ska bli ett kraftcentrum som gör den mer attraktiv att besöka och att leva och arbeta i. Vi bygger dagligen nya broar mellan människor – kulturella, ekonomiska och mentala broar. Våra medarbetare är förutsättningen för vår framgång och vår organisation är präglad av proaktivitet, förändringsvilja och öppenhet. Gemensamma mål, samarbete och engagemang är grundstenen i arbetet.

 

K2 Search är en väl ansedd aktör inom styrelse och VD rekryteringLäs mer

id609 0