Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Fastighetsförvaltare

Specialfastigheter är ett statligt ägt bolag som äger, förvaltar och utvecklar unika fastigheter som kännetecknas av säkerhet. Organisation bygger på tre affärsområden – kriminalvård, försvar & rättsväsende samt institutionsvård & övriga specialverksamheter. Fastighetsinnehavet har en lokalyta på drygt 1,1 miljoner kvadratmeter med ett marknadsvärde som uppgår till cirka 21 miljarder kronor. Specialfastigheter är idag 130 medarbetare och huvudkontoret är delat mellan linköping och stockholm.

Specialfastigheter söker nu en förvaltare till förvaltningsenheten som kommer att arbeta med beståndet i västra sverige. Som förvaltare har du ett totalansvar för den löpande förvaltningen av fastigheterna, innefattande drift och underhåll samt efterlevnaden av myndighetskrav. Till din hjälp har du tre drifttekniker som du har personalansvar för.

En central del av arbetet är samverkan med specialfastigheters kunder, att ha förståelse för deras verksamhetsbehov samt utveckla och bibehålla goda relationer med dem. Du planerar och genomför, med stöd av projektenheten, underhåll utifrån de strategiska beslut som har fattats i företaget. I nära samarbete med interna projektledare kommer du även att genomföra mindre ny- och ombyggnadsprojekt.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad inom drift och förvaltning eller har annan relevant eftergymnasial utbildning som bedöms som likvärdig. Du har arbetat i en liknande roll i minst tre år och är van att arbeta i nära dialog med kunder. Du har breda kunskaper inom fastighetsekonomi, underhållsplanering och fastighetsdrift. Som person bör du vara strukturerad, analytisk, uthållig och drivande. För att lyckas i rollen som förvaltare är det dessutom positivt om du är en duktig kommunikatör med goda ledaregenskaper.

Urval sker därför löpande och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt.

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 0