Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Teamchefer Stockholm

Erik olsson fastighetsförmedling ab är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 300 anställda med en omsättning på ca 250 msek. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt.

Vill du vara med att vidareutveckla våra mäklare i stockholm hos en av sveriges ledande aktörer inom fastighetsmäklarbranschen?

Erik olsson fastighetsförmedling står inför en kraftig tillväxt och flyttar fram positionerna med stärkt marknadsplattform och ännu fastare grepp om bostadsmarknad för bostadsrätter och villor i alla regioner. Nu behöver vi bli fler teamchefer i skåne/stockholm/västra götaland för att driva försäljningsutvecklingen ännu ett steg framåt.

Utmaningen

Som teamchef har du personalansvar samt det dagliga arbetsledande ansvaret för mäklarna i ditt team och sitter i den lokala ledningsgruppen. Arbetet genomsyras av hög kvalitet och ett högt tempo vilket förutsätter att du är närvarande och initiativtagande. Du har det övergripande ansvaret för alla mäklare som ingår i ditt team samt för budgetplanering, försäljning, rekrytering, coaching/utveckling och jobbar hands on med ditt mäklarteam i vilket både anställda mäklare och partners ingår. Med ett aktivt, engagerat och coachande ledarskap samt ett genuint intresse för människor leder, motiverar, utvecklar och följer du upp det dagliga arbetet samt stöttar och peppar i situationer som uppstår. Rollen innebär en hel del implementering av olika karaktär. Det handlar om att motivera, stötta och få med dig personalen i olika förändringar.

Din bakgrund

Vi siktar högt och söker dig som redan har lyckat i en försäljningsorganisation! du har 4 – 6 års dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning, säljledning och personalansvar inom en försäljningsinriktad bransch gärna med en koppling till fastighetsmäklarbranschen.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som teamchef är det viktigt att du har goda ledaregenskaper samt intresse för människor och ledarskap. Du är en energifylld och motiverande person med driv som verkligen brinner för försäljning. Det är viktigt att du är en inspirerande och coachande ledare med full tillgänglighet som visar vägen och som agerar motivationsmotor för företagets fastighetsmäklare. Du har nu chansen att få vara med på vår resa mot att bli sveriges ledande fastighetsförmedling. Du längtar efter att få spela en stor roll i en dynamisk organisation på ständig frammarsch. Arbetsplatsen består till största delen av unga människor med mycket fart och energi.

Vad gör detta till din utmaning?

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som teamchef till just din utmaning.

Ansökan

Ansök tjänsten på www.k2search.se.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 3