Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Section Manager Hydro Power

Åf är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.

Vi erbjuder

Åf är rankat som sveriges mest populära arbetsgivare bland civilingenjörer. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö och många möjligheter. Du får arbeta med några av branschens mest erfarna konsulter och har tillgång till Åfs hela nätverk. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där det finns utrymme för både teknikutveckling och sociala aktiviteter.

Om hydro power

Affärsområde hydro består av 250 konsulter som är verksamma världen över och arbetar med anläggningar med en storlek från några mw till mer än 1000 mw installerad effekt. Kompetenta inom alla områden som behövs för att bygga och upprusta kraftverk och dammar inklusive miljö.

Hydro sweden består av 75 medarbetare som arbetar med allt från studier/utredningar/projekt & byggledning till projektering av dammar och stationer.

Verksamheten i malmö har mycket fokus på civil/bygg-området (dammar/stationer – studier och konstruktion). Sektionen består i nuläget av 8 personer och innefattar bl.a.

Om rollen

Vi söker dig som kan och vill leda och utveckla sektionen i syd. Som en i ledningsgruppen för marknadsområde sverige tillse att vi har god lönsamhet och tillväxt över tid.

Som section manager hydro power har du väldigt många både interna och externa kontakter. Internt inom marknadsområdet och med andra delar av Åf och affärsområde hydro (sverige, norge, finland, schweiz, indien, serbien).

Din profil och bakgrund har du troligen inom projekt- och projekteringsledning av mellanstora till stora byggprojekt/-uppdrag främst i norden men även internationella projekt. Dessa projekt/uppdrag kan handla om att leda om- och nybyggnad av dammar (vattenkraft och gruvindustri) samt dito för stationer.

För att bli lyckosam i rollen ser vi att du innehar mycket goda ledaregenskaper, stark drivkraft, älskar affärer, innovativ, karisma samt sist men inte minst förmåga att hantera, utveckla och entusiasmera medarbetare.

För mer information

I denna rekrytering samarbetar vi med k2 search. Har du frågor gällande rollen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult martin edqvist på tel 076–54 54 028 eller researchkonsult johanna hagtorn på tel 073-961 30 08. Intervjuer sker löpande så vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan snarast på www.k2search.se.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 3