Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadsansvarig, Stockholm

Wayne´s coffee är skandinaviens ledande cafékedja som serverar varma och kalla drycker, bakverk och fresh food. Sedan starten 1994 har wayne’s coffee stått för hög kvalitet, vänlig service och är idag en självklar mötesplats. Som sveriges första coffeeshop blev wayne´s coffee på kungsgatan början på en ny svensk cafékultur med caffe latte, generösa bakverk och matiga smörgåsar.
wayne´s coffee har vuxit rejält och har idag ett hundratal caféer som drivs av självständiga entreprenörer/franchisetagare i sverige, finland, norge, estland, polen, danmark och ryssland.

Vi erbjuder
wayne’s coffee är i en spännande fas och 2008 var resultatmässigt det bästa året hittills. Med en slimmad organisation med överlappande ansvarsområden ser wayne’s cofffee nu möjligheten att organisera sig på ett nytt sätt och rekrytera in en person som har huvudansvaret för marknadsfrågorna inom kedjan. Det är en spännande och utmanande tjänst i ett familjärt, entreprenöriellt och passionerat företag där du kommer att få möjligheten att bidra till wayne’s fortsatta expansion i sverige och utomlands.

Kvalifikationer
• 3-5 års erfarenhet av att arbeta med strategisk och operativ marknadsföring, gärna från retailbranschen.
• erfarenhet av att projektleda marknadsaktiviteter och samarbeta med reklambyråer med vilka du självklart har goda kontakter idag.
• vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med webben som säljkanal.
• eftersom du tidigare har arbetat i en operativ roll kan du ett eller flera av designprogrammen.

Egenskaper
• självgående och operativ.
• förmåga att coacha andra och vara spindeln i nätet.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta maria bjelkemyr på k2 search ab, tel. 08-642 87 00. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast eftersom vi kommer börja intervjua omgående.

K2 Search AB arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket CFR Global Executive Search med representation i över 40 länder. Läs mer

id608