Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Researchkonsult Göteborg

K2 search ab är ett av nordens ledande headhuntingföretag med 6 kontor i norden. Vi arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket cfr global executive search med representation i över 40 länder. K2 search grundades 1996 och idag är vi drygt 40 konsulter med stor erfarenhet från såväl näringsliv som professionell rekrytering av chefer, specialister och kvalificerade säljare. Gemensamt är att vi alla brinner för att hjälpa våra kunder att hitta nya medarbetare som skapar utveckling och framgång. Vi ingår i wise group, sveriges största konsultföretag inom affärsdriven hr, som är listat på nasdaq stockholm small cap.

Som researchkonsult på k2 search är du specialist på företag inom svenskt näringsliv samt på karriärvägar och trender på arbetsmarknaden.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att med ett stort engagemang kartlägga, identifiera och attrahera potentiella kandidater till våra rekryteringsuppdrag.

Som en del av researchgruppen driver du olika interna förbättrings- och effektiviseringsprojekt och arbetar aktivt för att tillgängliggöra information från varje searchprocess.

Vi erbjuder

Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett av sveriges ledande headhuntingföretag vars ledstjärnor är passion, kunskap, kvalitet och långsiktighet. Dessa värderingar i kombination med en affärsorienterad kultur ger oss förutsättningar att samarbeta med en mängd välrenommerade uppdragsgivare. För att lyckas och trivas hos oss bör du tycka om att arbeta i en dynamisk och föränderlig kultur med korta beslutsvägar, tydliga mål och höga krav.

Kvalifikationer

• akademisk examen
• minst 2 års arbetslivserfarenhet efter examen från tjänstesektorn, gärna b2b
• intresse för att arbeta kundnära och mycket kontaktintensivt
• van att arbeta i föränderliga miljöer

Egenskaper

• affärsorienterad och professionell
• analytisk och strukturerad
• säljande kommunikativ personlighet
• uthållig och möjlighetsorienterad
• modig, drivande och nyfiken

Bredden i våra Executive Search-projekt innebär kunskap och förståelse för många branscher och funktioner – deras ömsesidiga beroende, likheter och olikheter. Läs mer

id608