Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Gruppchef inom vatten och miljö

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Till vår vatten- och miljögrupp i Vänersborg söker vi nu dig som vill anta rollen som Gruppchef med ansvar för att vidareutveckla gruppens medarbetare och verksamhet.

Din kommande roll

Som Gruppchef kommer du att ha det övergripande ansvaret för verksamheten i Vänersborg vilket bland annat innefattar ansvar för gruppens ekonomiska resultat samt personalansvar för ett tiotal personer. Du rapporterar till regionchef och kommer ingå i regionledningsgruppen för regionen.
I din roll kommer du att arbeta både operativt i uppdrag och strategiskt samtidigt som du motiverar, inspirerar och utvecklar ditt team. Du ansvarar för utvecklingen av gruppens affär vilket innebär att du skapar och utvecklar relationer med nyckelpersoner både internt inom Sweco och externt med våra kunder.

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning i grunden och har minst 5 års arbetslivserfarenhet. Då gruppen består av många olika kompetenser; förorenade områden, grundvatten, VA, VA-process, MKB och tillstånd etc, ser vi gärna att du har erfarenhet från något av ovanstående områden. Har du erfarenhet från konsultrollen är det mycket meriterande. Ditt expertisområde är inte det viktigaste utan i den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet. Vi tror att du med din entusiasm, engagemang och vilja kan lyckas bra i rollen.

Dina egenskaper

Som person är du öppen, tydlig och handlingskraftig. Du är affärsinriktad och har lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl din egen som dina kunders verksamhet. Du trivs med stort ansvar och är öppen för att driva en blandad grupp med många olika kompetenser samt drivs av att se andra utvecklas.

Sweco erbjuder

Vi erbjuder dig en utmanande roll med stort ansvar, där du har möjlighet att påverka utvecklingen av ett av de största miljökonsultbolagen i Sverige. Hos oss kan du arbeta lokalt i det lilla uppdraget nära beställaren samtidigt som du har möjlighet att utvecklas i stora nationella projekt med komplexa problemställningar. Du erbjuds både teknisk och personlig utveckling samtidigt som du får möjlighet att se andra utvecklas och växa.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Lena Serner på K2 Search AB, tel. 0702-900995 eller Esra Yucel, tel 073-5216502. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se 

Executive Search se.