Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chef Digital Utveckling

Har du passion för teknisk utveckling och gillar digitala frågor högt som lågt? då kan du vara vår nya chef för digital utveckling.

På riksidrottsförbundet är vi nyfikna på hur tekniken och den digitala transformationen kan var en dragkraft i förändring och förnyelse.

Våra plattformar idrottonline och digitala arbetsplatsen består av ett antal applikationer vars mål är att underlätta administration inom idrottsrörelsen. Vi jobbar i en hög förändringstakt med ca 20 releaser per år samt arbetar med teknik i absolut framkant. Vi har kommit långt inom området devops och är lättrörliga. Vi jobbar med flera olika leverantörer och samarbetspartners både i och utanför sverige.

Här kommer du…

Som chef för digital utveckling har du ett huvudansvar för utveckling, drift och förvaltning av våra plattformar idrottonline och digitala arbetsplatsen. Du ansvarar för att effektivisera och utveckla våra processer internt men även mot våra leverantörer och samarbetspartners.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområde:

• utvecklar, leder och coachar dina medarbetare
• driver utveckling och förvaltning av våra digitala plattformar
• förbereder, förankrar, analyserar och tar fram underlag för ledningsgruppen
• planerar strategiskt för effektiv och smart utveckling
• leder verksamhetsöverskridande projekt

Vem är du…

Vi tror att du som person tar ett stort personligt ansvar och har ett naturligt engagemang för att ständigt utveckla dig själv samt dina medarbetare. I ditt arbete som chef inom riksidrottsförbundet är det viktigt att du har en stor förståelse och ett stort intresse för svensk idrottsrörelse. Du gillar förändring och är själv med och bidrar till den. Du vågar utmana och tänka nytt och är beredd att testa nya vägar. Du hanterar att arbeta både strategiskt och agilt. Du är duktig på att leda och engagera andra människor och känner stolthet när ni lyckas tillsammans.

Vi erbjuder dig en dynamisk företagskultur, nytänkande miljö och arbete med teknologi i framkant.

Riksidrottsförbundet & sisu idrottsutbildarna kansli sitter tillsammans i nya och fina lokaler i ”idrottens hus” i skanstull, i stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Riksidrottsförbundet (rf) har till uppgift att stödja, företräda och leda idrottsrörelsen i gemensamma frågor, såväl nationellt som internationellt. Sisu idrottsutbildarna (sisu) är idrottens eget studieförbund och arbetar med bildning samt utbildning inom idrotten. Tillsammans utgör vi ett gemensamt kansli som bildar, utbildar och utvecklar idrotten i förening.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 0