Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chef Digital Utveckling

Har du passion för teknisk utveckling och gillar digitala frågor högt som lågt? Då kan du vara vår nya Chef för Digital Utveckling. Som chef för digital utveckling får du möjlighet att leda målinriktade medarbetare i en organisation i rörelse.

På Riksidrottsförbundet är vi nyfikna på hur tekniken och den digitala transformationen kan var en dragkraft i förändring och förnyelse.

Våra plattformar IdrottOnline och Digitala Arbetsplatsen består av ett antal applikationer vars mål är att underlätta administration inom idrottsrörelsen. Vi jobbar i en hög förändringstakt med ca 20 releaser per år samt arbetar med teknik i absolut framkant. Vi har kommit långt inom området DevOps och är lättrörliga. Vi jobbar med flera olika leverantörer och samarbetspartners både i och utanför Sverige. Vi driver både mindre och större nyutvecklings- och förändringsprojekt.

Här kommer du…

Som Chef för Digital Utveckling har du ett huvudansvar för utveckling, drift och förvaltning av våra plattformar IdrottOnline och Digitala arbetsplatsen. Du ansvarar för att effektivisera och utveckla våra processer internt men även mot våra leverantörer och samarbetspartners. En del i din roll är att få verksamheten att se IT som en möjliggörare både inom organisationen och hos våra medlemmar.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområde:

• Utvecklar, leder och coachar dina medarbetare
• Driver utveckling och förvaltning av våra digitala plattformar
• Förbereder, förankrar, analyserar och tar fram underlag för ledningsgruppen
• Planerar strategiskt för effektiv och smart utveckling
• Leder verksamhetsöverskridande projekt

Vem är du…

Vi tror att du som person tar ett stort personligt ansvar och har ett naturligt engagemang för att ständigt utveckla dig själv samt dina medarbetare. I ditt arbete som chef inom Riksidrottsförbundet är det viktigt att du har en stor förståelse och ett stort intresse för svensk idrottsrörelse. Du gillar förändring och är själv med och bidrar till den. Du vågar utmana och tänka nytt och är beredd att testa nya vägar. Du hanterar att arbeta både strategiskt och agilt. Du är duktig på att leda och engagera andra människor och känner stolthet när ni lyckas tillsammans. För att lyckas i den här rollen ser vi gärna flera års erfarenhet av ledningsfunktion inom IT.

Vi erbjuder dig en dynamisk företagskultur, nytänkande miljö och arbete med teknologi i framkant. Du kommer omges av engagerade och drivna kollegor som brinner för svensk idrottsrörelse.

Riksidrottsförbundet & SISU Idrottsutbildarna kansli sitter tillsammans i nya och fina lokaler i ”Idrottens hus” i Skanstull, i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med K2 Search. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För mer information kring tjänsten kontakta ansvariga konsulter Julian Firpo, på 076-545 40 20 eller Anders Hollqvist på, 073-514 33 09

Riksidrottsförbundet (RF) har till uppgift att stödja, företräda och leda idrottsrörelsen i gemensamma frågor, såväl nationellt som internationellt. SISU Idrottsutbildarna (SISU) är idrottens eget studieförbund och arbetar med bildning samt utbildning inom idrotten. Tillsammans utgör vi ett gemensamt kansli som bildar, utbildar och utvecklar idrotten i förening. Vi, det gemensamma kansliet, stödjer våra distrikt samt 71 olika specialidrottsförbund som tillsammans organiserar fler än 250 olika idrotter.

Executive Search se.