Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsområdeschef Ätbart

Ända sedan starten 1994 har vi på hemmakväll gjort allt för att du skall kunna njuta av de där små och stora stunderna som hör till livets goda sida. Hos hemmakväll tar vi godis på allvar. Kalla oss gärna nördar. Hos oss ska du alltid kunna njuta av det fräschaste och mest spännande godiset. Vi vill alltid vara först med det senaste och vår ambition är att alltid bjuda på upplevelser, överraskningar och på oss själva. Hemmakväll driver butiker över hela landet och har idag närmare 500 medarbetare i våra ca 70 butiker.

Hemmakväll befinner sig i en stark tillväxtfas och expanderar med nya konceptbutiker runt om i sverige.

Rollen som affärsområdeschef är en av företagets mest strategiska roll och som utvecklingsansvarig för affärsområdet ätbart spelar du en viktig nyckelroll i bolagets vidareutveckling.

Utmaningen

Detta är en bred roll med ansvar för inköp, kategoriansvar/utveckling av kategorin, affärsutveckling, sortimentsutveckling, trendspaning samt budget- och resultatansvar för affärsområdet. Ledaransvar för ett team på idag tre personer.
rollen handlar mycket om att se affärsmöjligheter och utveckla konceptet samt driva olika affärsprojekt. Du har ett ledaransvar för tre medarbetare inom affärsutveckling och produkt- och inköpsansvar.

Din bakgrund/profil

• du har erfarenhet av att utveckla ett koncept och/eller produktkategori
• vi tror att du har en försäljningsbakgrund, stark försäljningsgen är ett krav, med god förståelse för affären och slutkunden
• vi söker en person som gjort en resa och kan påvisa goda trackrecords gällande utveckling av sortiment, produktstrategi, koncept, affär och kan visa på succéfaktorerna
• du måste ha en förståelse hur man utvecklar varugruppen och hur detta fungerar i samordning med andra produkter
• vana av att hålla dig ajour gällande marknadstrender och nya affärsmöjligheter
• arbetat nära en inköpsfunktion.

Är du den vi söker?

Viktiga egenskaper i denna roll är att du har en utpräglad förmåga att kommunicera på ett rakt, tydligt och engagerat sätt på samtliga nivåer i en organisation. Du är affärsdriven, vill vinna och se resultat. Du är en visionär som ser möjligheter och har en kreativ ådra med massor av nyfikenhet, energi, framåtanda och engagemang. Du trivs i ett företag med högt tempo.
du har strategisk höjd, men trivs även med det operativa. Du är pålitlig, prestigelös och har ett sunt förnuft. Du har goda ledaregenskaper och naturlig pondus.

Vi erbjuder dig

Du får möjlighet att komma in i en strategiskt viktig roll i ett bolag som är i en spännande förändringsfas där tillväxtresan bara har börjat. Detta är en utmaning som bör locka dig.
du kommer få stora möjligheter att påverka, driva och skapa något riktigt bra! det är ett företag som har ett bra tänk, är förändringsinriktade och snabbfotade och är inställda på att lyckas med det man företar sig.

Berätta gärna för oss vad det är som lockar dig med denna roll och varför du vill anta den här utmaningen!

Övrigt

Placeringsort på hemmakvälls huvudkontor i landskrona.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 2