Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

VD Franchise

Erik olsson fastighetsförmedling ab är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag ca 200 anställda med en omsättning på drygt 200 msek. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt.

Vill du vara med att skapa samt etablera ett nytt koncept och bolag inom ett av sveriges ledande fastighetsmäklarföretag?

Erik olsson fastighetsförmedling står inför en kraftig tillväxt och flyttar fram positionerna på fastighetsmäklarmarknaden i sverige. Detta gör man genom att starta ett nytt bolag som ska utveckla, etablera och driva erik olssons nya franchise-koncept. Erik olsson har både kontor i egen regi samt partnerbolag i stockholm, göteborg, malmö och snart uppsala. Nu är det en naturlig utveckling att lansera ett franchiskoncept i övriga landet. Det är en fantastisk möjlighet för mäklare runt om i landet att erik olsson är lediga då de övriga större aktörerna redan har täckt landet med franchisetagare.

Utmaningen

Rollen innebär i första hand att leda arbetet med att etablera franchisetagare och sedan utveckla deras verksamheter.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta under ett starkt varumärke tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor.

Din bakgrund

Vi siktar högt och söker dig som redan har lyckats i en försäljningsorganisation och som har gedigen affärs- och ledarerfarenhet. Du brinner för affärsutveckling och har ett starkt mål- och resultatfokus. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med försäljning av kvalificerade tjänster till både företag och privatkunder. Du har god vana av att utveckla strategiska samarbeten och har erfarenhet av franchiseverksamhet i någon form.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som vd för detta nya bolag och koncept behöver du ha ett starkt driv och en egen motor.

Vad gör detta till din utmaning?

Berätta för oss vad som gör jobbet som vd till just din utmaning.

Ansökan

Då urval, intervjuer och tester sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående på www.k2search.se.

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 0