Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsområdeschef Operations

Wise IT AB är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom IT. Vi arbetar med starka varumärken i olika branscher och ger ett kompetent stöd i matchningsprocessen när du behöver en kvalificerad IT-specialist, IT-chef eller supporttekniker på hög nivå. Wise IT är en del av Wise Group AB som är listat på Nasdaq OMX First North Premier. Läs mer på: www.wiseit.se – Rätt människor inom IT.

Som Affärsområdeschef för Operations ansvarar du för kärnaffären inom Wise IT. Du ingår i ledningsgruppen och har personalansvar för 6 personer.

Till ditt ansvar hör att planera och leda den dagliga verksamheten, att coacha och stötta konsultchefer och kandidatansvariga samt att hantera administrativa frågor i den dagliga driften. Vår styrka är konsulternas förmåga att skapa värde för kunderna baserat på en djup förståelse av IT i en komplex verksamhet och värld. Proaktivitet i relationsbyggandet och aktiv search i processen är naturliga delar för oss för att nå framgång för både våra kunder och kandidater.

Som Affärsområdeschef har du förmågan att få verksamheten att växa genom att bidra med Best Practice och ta affärsområdet till nästa nivå. Detta sker genom såväl egen försäljning som att lyfta befintliga säljprocesser och maximera output från de personer som redan arbetar i affärsområdet.

Fokus är att bygga vidare på de goda kundrelationer Wise IT redan har, att initiera nya och att utveckla verksamheten till nästa nivå.

För att lyckas i rollen skall du vara van vid att med eget ansvar driva hela säljprocesser, hantera förfrågningar från kunder samt ta fram och presentera offerter. Du förväntas kunna kommunicera med kundens IT-organisation kring kundbehov samtidigt som du med kraft kan driva kommersiella förhandlingar med inköpsavdelningen och/eller företagsledningen.

Vi erbjuder

En nyckelroll i ett trendsättande företag som värderar affärsdriv, mod och högt engagemang. Rollen är omväxlande, utmanade och med stor möjlighet att göra skillnad. Du får vara med att påverka och utveckla Wise IT till att nå de framtida målen. Wise IT har en kvalitetsprofil med stort fokus på kunder, försäljning och leverans. Arbetsmiljön präglas av glädje, prestigelöshet och högt tempo.

Kvalifikationer

• God förståelse för IT
• Erfarenhet av konsultverksamhet och eget ledarskap
• Dokumenterad erfarenhet från framgångsrik tjänsteförsäljning
• Relevant akademisk utbildning

Egenskaper

• Säljdriven, självgående, målinriktad och kundorienterad
• Socialt kompetent – skapar kontakter och underhåller relationer
• Handlingskraftig och affärsinriktad
• Nyfiken, positiv och innovativ
• Prestigelös och flexibel
• Strukturerad och metodisk

Wise IT samarbetar med K2 Search i den här rekryteringen. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Martin Svedar på martin.svedar@k2search.se eller Samuel Göranzon på samuel.goranzon@k2saerch.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se 

Executive Search se.