Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare

HSB Malmö som bildades 1925 är en av Sveriges 29 självständiga HSB-föreningar. Med fler än 45 000 medlemmar är det en av de mer tongivande. Verksamheten bedrivs som en medlemsägd kooperativ ekonomisk förening i sex kommuner – Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge. Utöver att HSB Malmö äger drygt 2 100 hyresrätter och förvaltar 30 000 bostadsrätter så erbjuder man administrativa och tekniska konsulttjänster till såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar. Läs mer om HSB på www.hsb.se 

Som Projektledare inom tekniska tjänster kommer du att självständigt leda och samordna större och mindre projekt inom i första hand ombyggnad. Du deltar i möten med våra kunder som består av styrelserna för bostadsrättsföreningar och ger aktivt rådgivning i tekniska förvaltningsfrågor.

Till ansvaret hör att utföra statusbesiktning av fastigheter och upprätta renoveringsrapport. Du upprättar förfrågningsunderlag, rambeskrivningar och beställningsskrivelser. Du assisterar vid anbudsöppning och utvärdering av entreprenörer och upprättar och genomför bygglov i egenskap av Kontrollansvarig.

I rollen som Projektledare har du huvudansvaret för dina projekt och resultat med ekonomisk uppföljning i projektets alla faser. Som Projektledare arbetar du konsultativt med ett kund- och affärsmässigt fokus.

Tjänsten är placerad vid HSB Malmös kontor i Turning Torso och rapporterar till chef Affärsområde Förvaltning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en kreativ arbetsmiljö där du som medarbetare får använda ditt driv och ges möjligheter att göra skillnad varje dag. Som projektledare för ombyggnad kommer du att få vara med i arbetet att utveckla vår verksamhet och vårt tjänsteutbud. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska även omfatta våra medlemmar och kunder.

Kvalifikationer

– Minst ett par års arbetslivserfarenhet inom bygg-/fastighetsbranschen
– Högskoleutbildning inom bygg-/fastighetsförvaltning eller motsvarande
– Vana att leda arbetsgrupper och projekt
– God ekonomisk och byggteknisk utbildning
– Goda kunskaper om ansvaret som åligger fastighetsägare
– Erfarenhet av IT-baserade verksamhetssystem

Personliga egenskaper

– Självständig och initiativrik
– Affärsmässig, kundfokuserad med ett konsultativt förhållningssätt
– Kommunikativ och tydlig
– Effektiv och strukturerad
– Engagerad och förtroendeingivande
– Kvalitetsmedveten

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Har du frågor gällande rollen är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Fredrik Lind telefon 0765-25 90 40 eller Researchkonsult Johanna Hagtorn telefon 073-961 30 08. All kontakt med K2 Search behandlas konfidentiellt.

.