Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsorienterad Jurist, M&A

Setterwalls advokatbyrå är en av sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 260 medarbetare, varav 190 jurister. Alla med ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika. Vår verksamhet bygger på ett engagemang och en passion för det vi arbetar med. Vi har flera år i rad rankats som en av de mest attraktiva advokatbyråerna att arbeta på. Vi har erfarna specialister inom alla affärsjuridiska områden och en gedigen erfarenhet av de flesta branscher. Vår ambition är alltid att vara en flexibel och vass affärsjuridisk partner. Det ska vara lätt att samarbeta med oss och vi är alltid lätta att nå.

Vi erbjuder

Till dig som är en affärsorienterad och driven jurist med passion för transaktioner vill vi erbjuda en möjlighet att inleda en spännande karriär i vårt framgångsrika m&a team i malmö. Hos oss blir du en del i ett växande team bestående av såväl erfarna advokater och jurister med djup kunskap inom transaktioner, bolagsrätt och aktiemarknadsrätt som ambitiösa juniora talanger. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och vi bygger vidare på en stark gemenskap och prestigelöst samarbete. Vid sidan av klientarbetet är det givetvis naturligt för dig att vara delaktig i att utveckla dina kollegor, verksamhetsgruppen och byrån. Du kommer från start att arbeta i spännande och komplexa projekt med stark internationell prägel, vilket gör att du snabbt kommer in i verksamheten och i teamet. Om du inte redan bor i Öresundsregionen kommer du att som en del i din personliga karriärutveckling inom byrån ges förutsättningar och goda möjligheter att bygga upp din egen projektportfölj.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har juristexamen med mycket goda akademiska meriter och bra referenser. Du har arbetat minst 3 år som jurist på en etablerad advokatbyrå med transaktioner, finansieringsfrågor eller kapitalmarknad. Erfarenhet inom energi/infrastruktur är ett extra plus. Förutom att du har mycket goda juridik- och språkkunskaper har du ett starkt inre driv och en vilja att åstadkomma de bästa resultaten. Du motiveras av att hitta lösningar och leverera ett högkvalitativt resultat. Stort eget ansvar och frihet att ta egna initiativ är något du trivs med, samtidigt som du har en utpräglad teamkänsla. Du är noggrann och har hög personlig integritet och du uppskattar utmaningen att arbeta med komplexa frågeställningar där kraven på kvalitet är högt satta.

Om du vill ha ytterligare information eller bara meddela ditt intresse för diskussion kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med arne nordström på k2 search ab, tel. 0706-989200 eller josefin cohen, tel. 0735-437471. Du kan även lägga in din cv och ansökan direkt genom att klicka på knappen ”ansök” så tar vi kontakt med dig.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id608