Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verksamhetsarkitekt

Intrum justitia är europas ledande företag inom credit management services och erbjuder heltäckande kredithanteringstjänster som ska bidra till att förbättra kassaflöde och lönsamhet för företagets kunder. Intrum justitia grundades 1923 och har 3 850 anställda i 20 länder. Koncernens omsättning uppgick 2015 till 5,6 miljarder kronor. Intrum justitia ab är noterat vid nasdaq stockholm sedan 2002.

Vill du vara delaktig i att bygga framtidens intrum justitia genom att stärka vår affärsutvecklings- och innovationskraft? då är du välkommen att söka rollen som verksamhetsarkitekt!

Inom affärsområdet innovation management tar vi fram, utvärderar och driver idéer och affärsutveckling utifrån bolagets vision och mål.

Som verksamhetsarkitekt utgör du en viktig länk mellan verksamhetsutvecklande funktioner och it.

I arbetet ingår bland annat kravställning och strukturering av information samt framtagandet av lösningsdesign. Informationsmodellering och kravspecifikationer till it-lösningar ska säkerställa en korrekt verksamhetsarkitektur och informationsarkitektur. Detta görs med organisationens nuläge som utgångspunkt där stegvisa förändringar klargör hur ett önskat målläge nås.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som verksamhetsarkitekt eller liknande roll inom informationsmodellering. Du har troligtvis akademisk examen i ekonomi eller systemvetenskap och är med fördel certifierad verksamhetsarkitekt. För att lyckas i rollen krävs det att du har arbetat med komplex data och analys, är duktig på att rita lösningar för verksamhetsarkitektur samt att du har erfarenhet av projektledning i utmanande projekt.

Kompetenser

Du är analytisk och systematisk i ditt arbetssätt samtidigt som du besitter ett helhetsperspektiv. Vidare har du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka tankar och idéer på ett tydligt sätt.

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 3