Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sälj- och marknadschef

Vill du vara med och utveckla nya framtida tillväxtföretag? brinner du för entreprenörskap och företagande? vill du bli en del av ett nytänkande och innovativt team som ska utveckla almis marknadsföring? då är det här rollen för dig.

Rollen

Almi har haft en avgörande roll för ett stort antal svenska företags framgång och tillväxt.

Almi ska utveckla sälj- och marknadsfunktionen. För oss är det viktigt att nå ut till alla företag med tillväxtpotential och att företagen förstår och attraheras av det värde som almi kan tillföra under tillväxtresan.

Det här är en ny roll där du får ett övergripande ansvar för almis försäljnings- och marknadsarbete som också inkluderar kundvård och kundrelationer.

Du planerar och tar fram marknads- och försäljningsaktiviteter på nationell nivå, såsom kampanjer och events. Du driver utveckling av rutiner för säljarbetet hos våra regionala dotterbolag och bistår i sälj och marknadsfrågor. En mycket viktig del är att arbeta med den interna säljkulturen.

Digital kompetens och erfarenhet är viktig då arbetet ska drivas effektivt. Våra processer för sälj och marknadsbearbetning ska anpassas och utvecklas för använda de digitala möjligheter som erbjuds idag.

Du ingår i marknads- och kommunikationsavdelningen som består av 5 medarbetare plus kundtjänst med ytterligare 5 medarbetare.

Att arbeta på almi

På almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i sverige. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande.

Almi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede. Det är en innovativ och nytänkande miljö. Drivkraften är att optimera resurserna för att skapa tillväxt i företag.

På almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Vi ligger i framkant gällande mångfaldsarbete, det gäller både i arbetet med ut mot företagen och i den interna verksamheten. Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Vem är du?

Vi tror att du har en akademisk utbildning och minst 5 års erfarenhet från sälj- och marknadsföring b2b, vilket innebär att du har ett genuint intresse för området.

Du gillar att tänka nytt och lockas av möjligheten att få vara med och bygga något från grunden.

Det är viktigt för dig att verka i en miljö med mycket kontakter både internt och externt, så du trivs i olika sociala sammanhang och tycker det är roligt att prata inför större grupper.

Du tycker om att arbeta i projektform och är van vid att få med dig andra på de förändringar ditt arbete innebär eftersom du är inspirerande och engagerande.

Om almi

Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom almi invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé.

Ansökan

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 2