Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ansvarig Digital utveckling

Vill du vara med och utveckla nya framtida tillväxtföretag? Brinner du för entreprenörskap och företagande? Vill du ansvara för Almis digitala förnyelse, arbeta både operativt och strategiskt med digital utveckling? Då är den här rollen för dig.

Rollen

Almi har haft en avgörande roll för ett stort antal svenska företags framgång och tillväxt. Nu tar vi nästa steg i vår egen utveckling för att ännu fler företag ska kunna utvecklas och växa.

I rollen som ansvarig för digital utveckling kommer du att driva spännande koncernövergripande projekt inom Almi. Du kommer fånga upp idéer, initiativ och behov från de regionala enheterna, och driva utveckling och piloter och tester inom området.

Du ansvarar för att optimera rätt erbjudanden och verktyg utifrån kundernas, medarbetarnas samt ägarnas behov. Ditt arbete utgår från koncernens strategiska målbild gällande digitalisering som du även kommer vara del av att utveckla, och säkerställa att den efterlevs i koncernen.

Tillsammans med kollegorna inom Affärsutveckling kommer du medverka i arbetet att vidareutveckla och effektivisera våra arbetsprocesser inom digital utveckling. Du är också ansvarig för koncernens applikationsarkitektur.

Du bidrar med din digitala kompentens i hela organisationen och omvärldsbevakning ingår som en naturlig del av rollen.

Du är en av teamer i stabsfunktionen Affärsutveckling som består av 9 medarbetare och rapporterar till chefen för Affärsutveckling.

Att arbeta på Almi

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande. Miljön är dynamisk och ger möjlighet till personlig utveckling.

Almi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede. Det är en innovativ och nytänkande miljö. Drivkraften är att optimera resurserna för att skapa tillväxt i företag. Funktionen Affärsutveckling kommer att ha en mycket viktig roll i Almis fortsatta utvecklingsarbete.

På Almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Vi ligger i framkant gällande mångfaldsarbete, det gäller både i arbetet med ut mot företagen och i den interna verksamheten. Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.

Vem är du?

Du gillar att tänka nytt och lockas av möjligheten att få vara med och bygga något från grunden. För att lyckas bör du vara strukturerad och kunna planera arbetet långsiktigt, både det operativa arbetet och utvecklingsarbetet. Du vill verka i en miljö med mycket kontakter både internt och externt. Du tycker om att arbeta i projektform och är van vid att få med dig andra på de förändringar ditt arbete innebär eftersom du är inspirerande och engagerande. Vi tror att du beskriver dig som engagerad, ansvarstagande och kommunikativ.

Formella meriter:

• Relevant akademisk utbildning eller annan för tjänsten relevant utbildning inom området digital utveckling och teknik.
• Några års arbetslivserfarenhet inom digital utveckling.
• Erfarenhet av strategiskt arbete i form av både framtagande och implementering.
• Erfarenhet av att driva projekt, piloter och tester.

Om Almi

Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter Julian Firpo, julian.firpo@k2search.se eller Omar Zaghdane, omar.zaghdane@k2search.se. Välkommen med din ansökan via k2search.se senast den 31 augusti 2017.

.