Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ansvarig Digital utveckling

Vill du vara med och utveckla nya framtida tillväxtföretag? brinner du för entreprenörskap och företagande? vill du ansvara för almis digitala förnyelse, arbeta både operativt och strategiskt med digital utveckling? då är den här rollen för dig.

Rollen

Almi har haft en avgörande roll för ett stort antal svenska företags framgång och tillväxt.

I rollen som ansvarig för digital utveckling kommer du att driva spännande koncernövergripande projekt inom almi.

Du ansvarar för att optimera rätt erbjudanden och verktyg utifrån kundernas, medarbetarnas samt ägarnas behov.

Tillsammans med kollegorna inom affärsutveckling kommer du medverka i arbetet att vidareutveckla och effektivisera våra arbetsprocesser inom digital utveckling.

Du bidrar med din digitala kompentens i hela organisationen och omvärldsbevakning ingår som en naturlig del av rollen.

Du är en av teamer i stabsfunktionen affärsutveckling som består av 9 medarbetare och rapporterar till chefen för affärsutveckling.

Att arbeta på almi

På almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i sverige. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande.

Almi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede. Det är en innovativ och nytänkande miljö. Drivkraften är att optimera resurserna för att skapa tillväxt i företag.

På almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Vi ligger i framkant gällande mångfaldsarbete, det gäller både i arbetet med ut mot företagen och i den interna verksamheten. Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Vem är du?

Du gillar att tänka nytt och lockas av möjligheten att få vara med och bygga något från grunden. För att lyckas bör du vara strukturerad och kunna planera arbetet långsiktigt, både det operativa arbetet och utvecklingsarbetet. Du vill verka i en miljö med mycket kontakter både internt och externt. Du tycker om att arbeta i projektform och är van vid att få med dig andra på de förändringar ditt arbete innebär eftersom du är inspirerande och engagerande.

Formella meriter:

• relevant akademisk utbildning eller annan för tjänsten relevant utbildning inom området digital utveckling och teknik.
• några års arbetslivserfarenhet inom digital utveckling.
• erfarenhet av strategiskt arbete i form av både framtagande och implementering.
• erfarenhet av att driva projekt, piloter och tester.

Om almi

Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom almi invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé.

Ansökan

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 2