Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marketing Manager

Kinnarps är en svensk inredningskoncern som erbjuder innovativa och inspirerande helhetslösningar för arbetsmiljöer. Företaget grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Idag är vi ledande i Europa i vår bransch och finns representerade i ca 40 länder. Vår utgångspunkt är hållbarhet, välmående och lönsamhet för de som använder de miljöer vi skapar. Kinnarps har ca 2 300 anställda och omsättningen 2014/2015 uppgick till
3,8 miljarder SEK. Läs mer på www.kinnarps.com 

Vill du vara med på en spännande resa, som en del av ett passionerat team, som utvecklar Kinnarps totala kunderbjudande?

Kinnarps AB söker en Marketing Manager som ska driva och utveckla marknadskommunikationen inom Kinnarps Group. Kinnarps är ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position där du får möjlighet att vara med och sätta avtryck. Företaget har ett bra arbetsklimat och en utvecklande miljö där rätt person fritt kan påverka rollen och självständigt driva detta ansvarsområde. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av ditt engagemang, din kompetens och din personlighet. Din arbetsplats kommer att vara på huvudkontoret i Kinnarp och du rapporterar till Director Global Range and Communications. Tjänsten ingår i Global Range and Communications ledningsgrupp.

Övergripande ansvar

• Driva och utveckla funktionen, som innefattar varumärkesbyggande och säljdrivande global kommunikation av Kinnarps helhetserbjudande, dvs. produkter, koncept och tjänster.
• Arbeta internationellt och bistå försäljningsorganisationerna med konkreta kampanjer och verktyg som kan bidra till ökad försäljning och lönsamhet.
• Utveckla Kinnarps digitala kommunikation för att effektivt nå företagets målgrupper samt skapa effektiva interna arbetsprocesser.
• I rollen ingår personalansvar (10-13 personer) och att leda, inspirera och utveckla gruppen till att effektivt arbeta mot uppsatta visioner och mål.

Din bakgrund

Vi tror att rätt person har följande erfarenheter och kompetenser;

• Strategisk och säljdriven marknadsföring mot B2B
• Vana av att arbeta nära en säljorganisation och förstå hur man driver försäljning
• Hög kompetens inom digital marknadsföring och online sales
• Arbetat i internationell miljö
• Förmåga till effektiv kravställning på underleverantörer
• God ledarerfarenhet och intresse för ledarskap
• Förändringsledning
• Kreativ med sinne för färg och form
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Fler språkkunskaper välkomnas.
• Högskoleutbildning är ett krav, gärna Master Degree inom marknadsföring/företagsekonomi.

Är du den vi söker?

För att trivas i rollen som Marketing Manager tror vi att du är starkt sälj- och affärsdriven, har ett naturligt intresse för nya digitala lösningar samt förmåga att skapa och driva förändring. Vi tror att du är en passionerad och duktig kommunikatör som trivs med att stå inför folk. Vi ser gärna också att du bott utomlands någon period i livet och har ett intresse av att leda människor från olika kulturer. Du bör även ha en kreativ ådra, intresse för inredningslösningar samt ett öga för färg och form. Detta är en operativ roll men vi tror det är viktigt att ha en strategisk höjd och en förmåga att naturligt växla mellan det operativa och strategiska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad gör detta till din utmaning?

Berättar för oss vad som gör jobbet som Marketing Manager till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

Övrigt

Tillträde: Snarast
Placeringsort: Kinnarp
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid
Resor: Förekommer inom Sverige och Europa, troligtvis 40-50 resdagar/år.

I denna rekrytering samarbetar Kinnarps med K2 Search. Vill du veta mer om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Backstam på 076-000 18 20, eva.backstam@k2search.se eller researchkonsult Johanna Mattsson på 0735-216 500, johanna.mattsson@k2search.se. Då urval, intervjuer och tester sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!

.