Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-ansvarig

Wemind psykiatri grundades 2007. Grundtanken är patienten i fokus, bästa tänkbara vård och en arbetsplats att trivas på. Idag driver företaget sju mottagningar i stockholm, göteborg och norduppland och har bidragit till att tillgängligheten till modern psykiatri har ökat.

Wemind står inför en spännande tillväxtfas då företaget under 2017 och 2018 tar över flera nya verksamheter. Vi söker dig som brinner för affärsnära hr-arbete, och som vill vara med och driva vår utvecklingsresa tillsammans med oss.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• förädla svensk psykiatris mest attraktiva företagskultur
• bidra till affärsutveckling i ledningsgruppen
• stötta våra chefer i att bli ledare som är självständiga, omtyckta och respekterade
• ansvara för att ge stöd till weminds sexton enheter i alla hr-processer
• ansvara för och driva integrationsarbete och verksamhetsövergångar, i allt från det mer arbetsrättsliga till kulturfrågor
• ansvara för internkommunikation och uppbyggandet av intranät

Bakgrund

Vi söker dig som känner stark passion för uppdraget och drivs av förändrings- och kulturarbete. Vi ser att du förutom det har en bred hr-bakgrund, har arbetat i företag med kollektivavtal, suttit med i ledningsgrupp och arbetat i tillväxtbolag.

Personliga egenskaper

Du stämmer in på beskrivningen: självgående, driven, affärsmässig, prestigelös och lösningsorienterad.

Ansökan

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 0