Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-ansvarig

WeMind Psykiatri grundades 2007. Grundtanken är patienten i fokus, bästa tänkbara vård och en arbetsplats att trivas på. Idag driver företaget sju mottagningar i Stockholm, Göteborg och Norduppland och har bidragit till att tillgängligheten till modern psykiatri har ökat. WeMind har blivit utsedda till en av Sveriges tre bästa vårdgivare och Harvardinstitutet ICHOM lyfter fram WeMind som en föregångare vad gäller vårdkvalitet.

WeMind står inför en spännande tillväxtfas då företaget under 2017 och 2018 tar över flera nya verksamheter. Vi söker dig som brinner för affärsnära HR-arbete, och som vill vara med och driva vår utvecklingsresa tillsammans med oss. Du blir avgörande för att vi skall lyckas uppnå vår vision.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• Förädla svensk psykiatris mest attraktiva företagskultur
• Bidra till affärsutveckling i ledningsgruppen
• Stötta våra chefer i att bli ledare som är självständiga, omtyckta och respekterade
• Ansvara för att ge stöd till WeMinds sexton enheter i alla HR-processer
• Ansvara för och driva integrationsarbete och verksamhetsövergångar, i allt från det mer arbetsrättsliga till kulturfrågor
• Ansvara för internkommunikation och uppbyggandet av intranät

Bakgrund

Vi söker dig som känner stark passion för uppdraget och drivs av förändrings- och kulturarbete. Vi ser att du förutom det har en bred HR-bakgrund, har arbetat i företag med kollektivavtal, suttit med i ledningsgrupp och arbetat i tillväxtbolag. Vi ser gärna att du har vana av digitala HR-verktyg, kunskapsintensiva miljöer och har du dessutom erfarenhet av internkommunikation är det ett stort plus.

Personliga egenskaper

Du stämmer in på beskrivningen: självgående, driven, affärsmässig, prestigelös och lösningsorienterad.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Stålhandske Holm på annika.stalhandskeholm@k2search.se eller Josefin Cohen på: josefin.cohen@k2search.se. Vi ser fram emot att få din ansökan snarast. 

Executive Search se.