Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadsområdeschef

Riksbyggen står inför spännande utmaningar med att vidareutveckla affärsverksamheten. AO Fastighetsförvaltning arbetar med utveckling och förvaltning av fastigheter – såväl bostadsrättsföreningar, hyresbostäder som kommersiella fastigheter.
Rollen innebär i stora drag att strategiskt liksom operativt leda och utveckla verksamheten i marknadsområdet i enlighet med budget och affärsplan.
I din roll verkar du aktivt för en öppen dialog med dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att dina medarbetare förstår vilka mål ni tillsammans skall uppnå. Vidare är du van vid att identifiera förändringar i omvärlden, analysera dessa samt driva de förändringsprocesser som krävs för en framgångsrik affärsverksamhet. Du är en förebild vad det gäller företagets värderingar.

Vi erbjuder
Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomiskt välmående företag med ett gott rykte och en verksamhet som bygger på starka värdegrunder.

Vem är du?
Som person är du affärsmässig och resultatorienterad med starkt driv, uthållighet och initiativförmåga. Du stimuleras av utmaningar och ser möjligheter. Du har god social och kommunikativ förmåga och är duktig på att bygga goda relationer. Du är analytisk, strukturerad och tydlig. Som ledare är du lyhörd och förtroendeingivande. Du coachar och motiverar dina medarbetare med hjälp av tydliga mål, trygghet, integritet och prestigelöshet.

Vi ser vidare att du har
– Flerårig erfarenhet av arbete inom fastighetsförvaltning
– Flerårig ledarerfarenhet med goda resultat – även som chef över chefer
– Erfarenhet och förmåga att verka omväxlande strategiskt – operativt
– Akademisk utbildning är meriterande men kan uppvägas av arbetslivserfarenhet
– Erfarenhet av fackliga förhandlingar är meriterande

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Lena Serner, K2 Search tel 0702-900 995  eller Matilde Castoldi, tel 0735-216 501. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök snarast,
 
Sök ej via ansökningsknappen uppe till höger, sök tjänsten via https://www.riksbyggen.se/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/
dock senast 13 augusti

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen! Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Executive Search se.