Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Nordic Omni Channel Manager

Resurs bank är en av sveriges mest snabbväxande banker. Vi erbjuder en arbetsmiljö med högt tempo och ständiga utmaningar där den ena dagen inte är den andra lik. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en stimulerande affärsdelaktighet med goda möjligheter till både personlig utveckling och utökat ansvar. Vi ingår i en företagsgrupp där alla verksamheter har som huvudinriktning att serva detaljhandeln och dess kunder. För vår del innebär det att vi specialiserar oss på att erbjuda säljstödjande krediter till detaljhandeln, likviditetsskapande lösningar till företag samt attraktiva räntor på sparande. Resurs bank erbjuder också egna profilerade produkter direkt till konsumentmarknaden. Vi är en bank som ligger i framkant gällande nya idéer och koncept samtidigt som vi vill behålla balans och trygghet för våra kunder.

Vill du vara med att utveckla samt ansvara för resurs banks kommersialisering av digitala betalningslösningar till detaljhandeln?

Resurs bank verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder eftersöker nya och bättre digitala lösningar i samtliga kanaler vilket ställer höga krav på oss. Vi behöver därför skapa erbjudanden som ligger i framkant och se till att våra kunder får en lika bra upplevelse oavsett kanal. Som nordic omni channel manager på resurs bank ansvarar du för att hjälpa handeln att driva ökad försäljning och kundlojalitet i omnikanal. Du driver den kommersiella agendan och med en effektiv kommunikation verkar du för att skapa synlighet och trovärdighet för resurs bank som en stark leverantör av digitala betallösningar till detaljhandeln.

Ansvaret
• driva ökad försäljning och kundlojalitet i omnikanal
• driva och optimera konvertering i digitala kanaler
• kommersialisera och realisera resurs banks strategi för digitala betallösningar till
detaljhandeln
• paketera kunderbjudandet till detaljhandeln samt skapa marknadskommunikation för
densamma
• etablera och utveckla strategiska samarbeten med relevanta leverantörer till detaljhandeln
• positionera resurs banks omnierbjudande
• vara ansiktet utåt och driva den kommersiella agendan i olika externa forum samt medier
• ta en central roll i arbetet från idé, via utveckling till färdig kommersialiserad produkt

Din bakgrund och profil
du är en affärsdriven och kommunikativ affärsman med flerårig erfarenhet av att arbeta med digitala lösningar mot detaljhandeln och konsument. Med stort affärsfokus utvecklar du innovativa digitala lösningar och attraktiva erbjudanden. Ditt redan breda nätverk fortsätter du konstant att utveckla då du brinner för att bygga relationer och skapa samarbeten. Du är väl insatt i omvärlden när det kommer till trender kring handel, omnikanal och digitala lösningar. Den publika scenen är din hemmaarena och du trivs med att stå i centrum för att få möjlighet till att påverka och inspirera.

Vi erbjuder dig
du får möjlighet att komma in i en spännande roll i ett framåtriktat bolag som är i ständig tillväxt. Det är ett företag som har ett bra tänk, är förändringsinriktade, affärsmässiga, har ett stort mod och vågar vara annorlunda samt är inställda på att lyckas med det man företar sig. Du kommer få stora möjligheter att påverka, driva och utveckla ditt ansvarsområde självständigt.

Berätta gärna för oss vad det är som lockar dig med denna roll och varför du vill anta den här utmaningen!

Övrigt
placeringsort på resurs banks huvudkontor i helsingborg.
resor i tjänsten förekommer.

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 3