Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Uppsala

Erik olsson fastighetsförmedling ab är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag ca 200 anställda med en omsättning på drygt 200 msek. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt.

Vill du vara med och etablera erik olsson fastighetsförmedling i en ny region med ett helt nytt kontor?

Erik olsson fastighetsförmedling står inför en kraftig tillväxt och flyttar fram positionerna på fastighetsmäklarmarknaden i sverige. Nu behöver vi en regionchef som ska vara med och planera, bygga upp och etablera ett nytt kontor i uppsala.

Utmaningen

Rollen ska med stort eget initiativ och starkt säljfokus etablera och utveckla marknadspositionen i uppsala. Som regionchef har du ett övergripande budget- och försäljningsansvar samt ansvar för förmedling av bostäder, succession och nyproduktion. Du attraherar och rekryterar de bästa mäklarna i regionen, har det övergripande personalansvaret för alla fastighetsmäklare på kontoret samt coachar och utvecklar ditt framtida lokala ledningsteam.

Din bakgrund

Vi siktar högt och söker dig som redan skapat stordåd i en försäljningsorganisation! du har 5-7 års dokumenterad erfarenhet av framgångsrik säljledning inom en försäljningsinriktad bransch gärna med en koppling till fastighetsmäklarbranschen.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som regionchef är det viktigt att du har goda ledaregenskaper samt intresse för människor och chefskap. Du är en energifylld och motiverande person med driv som verkligen brinner för försäljning.

Nu har du chansen att få vara med på vår resa mot att bli sveriges ledande fastighetsförmedling. Du får möjlighet att spela en stor roll i en dynamisk organisation på ständig frammarsch. Arbetsplatsen består till största delen av unga människor med mycket fart och energi så det är viktigt är att du trivs i denna typ av miljö.

Vad gör detta till din utmaning?

Berättar för oss vad som gör jobbet som regionchef till just din utmaning.

Ansökan

Då urval, intervjuer och tester sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående på www.k2search.se.

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 1