Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Uppsala

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag ca 200 anställda med en omsättning på drygt 200 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i tre regioner Stockholm, Malmö och Göteborg.

Vill du vara med och etablera Erik Olsson Fastighetsförmedling i en ny region med ett helt nytt kontor?

Erik Olsson Fastighetsförmedling står inför en kraftig tillväxt och flyttar fram positionerna på fastighetsmäklarmarknaden i Sverige. Nu behöver vi en Regionchef som ska vara med och planera, bygga upp och etablera ett nytt kontor i Uppsala. Rollen rapporterar till vice VD och blir ett viktigt tillskott i ledningsgruppen för regioncheferna.

Utmaningen

Rollen ska med stort eget initiativ och starkt säljfokus etablera och utveckla marknadspositionen i Uppsala. Som Regionchef har du ett övergripande budget- och försäljningsansvar samt ansvar för förmedling av bostäder, succession och nyproduktion. Du attraherar och rekryterar de bästa mäklarna i regionen, har det övergripande personalansvaret för alla fastighetsmäklare på kontoret samt coachar och utvecklar ditt framtida lokala ledningsteam. Du kommer även ha det övergripande ansvaret för att värderingar, koncept och metoder är välförankrade och efterlevs.

Din bakgrund

Vi siktar högt och söker dig som redan skapat stordåd i en försäljningsorganisation! Du har 5-7 års dokumenterad erfarenhet av framgångsrik säljledning inom en försäljningsinriktad bransch gärna med en koppling till fastighetsmäklarbranschen. Troligtvis kan du sällanköpshandel och har kunskap kring hur försäljning skapas genom inspirerande upplevelser.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som Regionchef är det viktigt att du har goda ledaregenskaper samt intresse för människor och chefskap. Du är en energifylld och motiverande person med driv som verkligen brinner för försäljning. Det är viktigt att du är en inspirerande och coachande ledare med full tillgänglighet som visar vägen och som agerar motivator för företagets fastighetsmäklare.

Nu har du chansen att få vara med på vår resa mot att bli Sveriges ledande fastighetsförmedling. Du får möjlighet att spela en stor roll i en dynamisk organisation på ständig frammarsch. Arbetsplatsen består till största delen av unga människor med mycket fart och energi så det är viktigt är att du trivs i denna typ av miljö. Känner du att du har det som krävs för att lyckas i denna roll är du välkommen med din ansökan.

Vad gör detta till din utmaning?

Berättar för oss vad som gör jobbet som Regionchef till just din utmaning. Vad är det som lockar och hur tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför just du är rätt person för rollen.

Ansökan

I denna rekrytering sammabetar Erik Olsson Fastighetsförmedling med K2 Search. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Researchkonsult Johanna Mattsson på 0735-216 500, johanna.mattsson@k2search.se eller Rekryteringskonsult Eva Backstam på 076-000 18 20, eva.backstam@k2search.se 

Då urval, intervjuer och tester sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

.