Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-ansvarig arbetsrätt

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. I detta syfte erbjuder almi rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Almi ab ägs av staten och har två dotterbolag; företagspartner och almi invest. Almi finns nära sina kunder med 40 kontor över hela landet.

Rollen

På almi pågår ett stort förändringsarbete som omfattar hela organisationen.

Detta är en ny roll där du etablerar ett stort internt nätverk med samtliga chefer, men framförallt organisationens lokala vd:ar, som du stöttar och utbildar.

Som förhandlingsansvarig för almi har du förstås nära kontakt med fackförbunden (ledarna, sveriges ingenjörer och unionen) samt de lokala fackliga representanterna för att bibehålla de goda relationerna och det produktiva samarbetet.

I din roll ingår även ansvaret för arbetsmiljö, som bland annat innefattar arbetet med medarbetarundersökningar och krishantering.

Du rapporterar till hr-direktör och ingår i hr-teamet som i dagsläget består av fyra personer.

Att arbeta på almi

På almi har alla, oavsett roll, ett starkt gemensamt intresse – att se fler växande och framgångsrika företag i sverige.

I förändringsarbetet inom almi kommer området arbetsrätt att ha en tydlig roll i att skapa långsiktig framgång för organisationen och dess medarbetare.

Att ingå i almis hr-team innebär stort mandat och möjligheter att påverka på samtliga nivåer inom organisationen.

Vem är du och vad drivs du av att göra?

För dig är arbetsrätt och arbetsmiljö de områden inom hr som du brinner mest för, och du har gedigen erfarenhet och kunskap i frågorna.

Du är van vid att navigera i en komplex organisationsstruktur och finner det stimulerande att anpassa din kommunikationsstil.

Du trivs med att ha en roll där du har stort mandat att fatta beslut och driva ärenden på egen hand, samtidigt som du vill ingå i ett team där du ger och får stöttning och där ni tillsammans driver en gemensam hr-agenda.

För dig är det också viktigt att arbeta i en organisation med tydliga värderingar, och kanske lockas du även av att få arbeta i en verksamhet med ett samhällsuppdrag tätt kopplat till företagande.

I denna rekrytering samarbetar almi med k2 search. Almi ligger i framkant gällande mångfaldsarbete, det gäller både i arbetet mot företagen och i den interna verksamheten. Det aktiva mångfaldsarbetet både internt och externt innebär en genuin tro att medarbetarnas olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig så snart som möjligt! ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 0