Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Analytiker fastigheter

Alecta är förvaltare av tjänstepension sedan 1917. Vi står på kundernas sida med ett enda fokus – att erbjuda trygghet under och efter arbetslivet. Det gör vi genom en god avkastning och låga kostnader.

Rollen

På alecta investeras kapital i aktier, räntebärande papper och fastigheter. Teamet som arbetar med fastigheter består av 10 personer som arbetar med det direkta såväl som indirekta ägandet av fastigheter i sverige och internationellt.

Som analytiker på alecta har du stort eget ansvar och insyn i samtliga delar av transaktion och förvaltning eftersom du ingår i ett mindre team.

Du rapporterar till chef fastigheter och är placerad vid alectas huvudkontor i centrala stockholm.

Att arbeta på alecta

Alectas vision är att vara världens mest effektiva pensionsbolag.

Inom fastighet är tempot högt och teamkänslan stark.

Vem är du och vad drivs du av att göra?

För att kunna axla rollen som analytiker i fastighetsteamet på alecta har du med dig ett brinnande intresse för fastighetsinvesteringar och en gedigen erfarenhet av finansiell analys kopplad till fastighetstransaktioner. Du är ett ess på att använda dig av excel i kombination med andra program i din vardag, och är van vid att bygga modeller och strukturer.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig så snart som möjligt! ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 0