Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Konsult Headhunting/Search

K2 Search är ett av Nordens ledande headhuntingföretag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping Helsingfors och Köpenhamn. Vi ingår i Wise Group, Sveriges största konsultföretag inom affärsdriven HR. K2 Search grundades 1996 och idag är vi 54 medarbetare med erfarenhet från många olika branscher. Vi arbetar med rekrytering av affärsnära chefer och ledare och brinner för att hjälpa våra kunder att hitta nya medarbetare som skapar tillväxt och resultat. Läs mer på www.k2search.se 

Rollen som konsult på K2 Search kräver en passion för affärer och människor. Grunden för att lyckas ställer höga krav på förståelse, nyfikenhet och intresse för våra kunders verksamhet i kombination med en stark drivkraft att skapa varaktiga relationer. Som konsult hos oss har du det övergripande ansvaret för rekryteringsuppdragen gentemot kund, allt från införsäljning till leverans. Du arbetar i team med våra researchkonsulter för att identifiera och attrahera samt intervjua, testa och presentera de bästa kandidaterna för uppdraget.

För att förstå dina kunders behov måste du ha en gedigen affärsmässig erfarenhet, troligtvis har du själv arbetat som rekryterande chef. Bland våra uppdragsgivare finns många välkända företag, vilka alla ställer höga krav på vår effektivitet och kvalitet.

Vi erbjuder

Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett av Sveriges ledande headhuntingföretag vars ledstjärnor är Passion, Kunskap, Kvalitet och Långsiktighet. Dessa värderingar i kombination med en affärsorienterad kultur gör att vi samarbetar med en mängd välrenommerade företag. K2 Search står inför en period av tillväxt och rätt person kommer att erbjudas en utvecklande och spännande framtid. Vi tror att vi kan erbjuda en miljö få andra företag i vår bransch kan. Du kommer att samarbeta med drivna, välutbildade och erfarna kollegor i en relativt fri roll och med eget affärs- och budgetansvar.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av att sälja och driva affärer
• Minst tio års arbetslivserfarenhet, varav minst två år som rekryterande chef.
• Akademisk examen

Meriterande

• Erfarenhet som rekryteringskonsult

Egenskaper

• Positiv och entusiasmerande
• Förtroendeskapande
• Högt engagemang och driv
• En god allmänbildning
• Prestigelös lagspelare

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Eva Holmgren på K2 Search AB, tel. 0722-340043 eller Bengt Olander 076-000 1805 Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se 

.