Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef Sverige

www.tunstallnordic.com för mer information.

Vill du vara med att vidareutveckla tunstalls affÄrer inom en spÄnnande marknad dÄr du verkligen har mÖjlighet att gÖra skillnad?

Utmaningen

Tunstall har behov av att rekrytera en ny försäljningschef för den svenska marknaden till sitt sverige bolag, tunstall ab.
rollen rapporterar till ceo nordic/country manager sweden.

Rollen innefattar tre övergripande ansvarsområden inom; marknad/försäljning, affärsutveckling och ledarskap. Detta är en operativ försäljningschefsroll och syftet med rollen är att säkerställa att organisationen är med i den stora förändring som sker på marknaden samt att skapa tillväxt i befintliga och nya affärer/segment. Rollen innehåller mycket personalfrågor bland annat när det handlar om att styra, leda och följa upp.

Marknaden

Tunstall är inne i en förändringsfas där de går från att vara ett produktföretag till ett teknologibaserat tjänsteföretag. Tunstall står för den nya tekniken och ligger långt fram i utvecklingen.

Kunderna finns idag inom kommun/offentlig sektor (b2g) och privat sektor (b2b).

Din bakgrund/profil

• akademisk examen inom exempelvis ekonomi, juridik, marknad alternativt marknads ekonom, ihm business school eller liknande.
• erfaren försäljningschef inom tjänsteförsäljning/lösnings- och konceptförsäljning med långa säljcykler, gärna inom något teknikområde som relaterar till tunstall.
• erfarenhet av relationsförsäljning mot offentlig sektor är en viktig del och gärna även erfarenhet av tjänsteförsäljning b2b.
• finansiell höjd samt stor vana av ekonomisk uppföljning och avtal.
• intresse för ledarskap, vara duktig på att coacha och stötta.

Är du den vi söker?

Viktiga egenskaper i denna roll är att du är utåtriktad, har mycket driv, självständighet och en hög ambitionsnivå. Du är uthållig, släpper inte initiativ du startat utan driver i mål. Stark kommunikativ förmåga, affärsmässighet och strategisk framtoning. Du är lyhörd, gillar att skapa relationer och har ett genuint intresse för att göra skillnad.

Vi erbjuder dig

Tunstall erbjuder stora möjligheter att påverka och bidra med idéer. Som medarbetare får du ett tydligt mandat och frihet under ansvar. Du får möjlighet att arbeta i ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position som har ett tydligt syfte och goda värdegrunder. Tunstall har påbörjat en förändringsresa gällande sin affärsmodell. De ligger i framkant tekniskt inom sitt område och har en unik bredd i sin produktportfölj. Digital solutions är ett satsningsområde med en framtidssäkrad teknik som är under uppbyggnad och i tillväxt.

Övrigt

Placeringsort på företagets huvudkontor i malmö.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 1