Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef Sverige

Tunstall Healthcare Group är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i Storbritannien 1957 och är med över 1800 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. Tre miljoner brukare utnyttjar idag Tunstalls produkter och tjänster. Tunstall Nordic AB – Sverige, Danmark, Finland & viss export – har ca 320 anställda och en omsättning på ca 500 MSEK. Den svenska verksamheten – Tunstall AB – sysselsätter ca 250 personer, med en omsättning på ca 320 MSEK. Huvudkontoret ligger i Malmö. Besök gärna www.tunstallnordic.com för mer information.

VILL DU VARA MED ATT VIDAREUTVECKLA TUNSTALLS AFFÄRER INOM EN SPÄNNANDE MARKNAD DÄR DU VERKLIGEN HAR MÖJLIGHET ATT GÖRA SKILLNAD?

Utmaningen

Tunstall har behov av att rekrytera en ny Försäljningschef för den svenska marknaden till sitt Sverige bolag, Tunstall AB.
Rollen rapporterar till CEO Nordic/Country Manager Sweden.

Rollen innefattar tre övergripande ansvarsområden inom; Marknad/Försäljning, Affärsutveckling och Ledarskap. Detta är en operativ Försäljningschefsroll och syftet med rollen är att säkerställa att organisationen är med i den stora förändring som sker på marknaden samt att skapa tillväxt i befintliga och nya affärer/segment. Rollen innehåller mycket personalfrågor bland annat när det handlar om att styra, leda och följa upp. Detta är en av företagets absoluta nyckelroller och du kommer vara en viktig del i den svenska ledningsgruppen.

Marknaden

Tunstall är inne i en förändringsfas där de går från att vara ett produktföretag till ett teknologibaserat tjänsteföretag. Tunstall står för den nya tekniken och ligger långt fram i utvecklingen. Branschen och omvärlden förändras inom främst tre områden, som i sin tur leder till att Tunstalls lösningar går från att vara produktbaserade till att vara tjänstebaserade.
– Privatisering – från statlig till privat äldrevård
– Digitalisering – teknikskiftet från analogt till digitalt
– Molnifiering – färre lokalt installerade fysiska produkter, molnlösningar istället

Kunderna finns idag inom kommun/offentlig sektor (B2G) och privat sektor (B2B).

Din bakgrund/profil

• Akademisk examen inom exempelvis ekonomi, juridik, marknad alternativt marknads ekonom, IHM Business School eller liknande.
• Erfaren Försäljningschef inom tjänsteförsäljning/lösnings- och konceptförsäljning med långa säljcykler, gärna inom något teknikområde som relaterar till Tunstall.
• Erfarenhet av relationsförsäljning mot offentlig sektor är en viktig del och gärna även erfarenhet av tjänsteförsäljning B2B.
• Finansiell höjd samt stor vana av ekonomisk uppföljning och avtal.
• Intresse för ledarskap, vara duktig på att coacha och stötta. Vana av att ha säljare utspritt i landet och ha förmåga att motivera, följa upp och leda på distans.
• Vi söker en erfaren person med strategisk höjd och senior framtoning.
• Tekniskt intresse och förståelse.
• Intresse kring samhällsfrågor, välfärd, politik och som förstå hur detta relaterar till kundernas situation.

Är du den vi söker?

Viktiga egenskaper i denna roll är att du är utåtriktad, har mycket driv, självständighet och en hög ambitionsnivå. Du är uthållig, släpper inte initiativ du startat utan driver i mål. Stark kommunikativ förmåga, affärsmässighet och strategisk framtoning. Du är lyhörd, gillar att skapa relationer och har ett genuint intresse för att göra skillnad. Du är en lagspelare, en god kollega och prestigelös.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och dig som individ.

Vi erbjuder dig

Tunstall erbjuder stora möjligheter att påverka och bidra med idéer. Som medarbetare får du ett tydligt mandat och frihet under ansvar. Du får möjlighet att arbeta i ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position som har ett tydligt syfte och goda värdegrunder. Tunstall har påbörjat en förändringsresa gällande sin affärsmodell. De ligger i framkant tekniskt inom sitt område och har en unik bredd i sin produktportfölj. Digital Solutions är ett satsningsområde med en framtidssäkrad teknik som är under uppbyggnad och i tillväxt. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, engagemang och driv.
Berätta gärna för oss vad det är som lockar dig med denna roll och varför du vill anta den här utmaningen!

Övrigt

Placeringsort på företagets huvudkontor i Malmö. Resor inom Sverige är en naturlig del i rollen.

Tunstall samarbetar med K2 Search i denna rekrytering. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Backstam på 076-000 18 20 eller Johanna Mattsson 0735–216 500.
Ansök till tjänsten på www.k2search.se. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
Urval, intervjuer och tester sker löpande. Välkommen med din ansökan!

.