Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Production Manager

Nord-lock group är världsledande inom skruvsäkringssystem. Nord-lock-koncernen har arbetat med att säkra skruvförband sedan 1982. Nord-lock group är idag en välmående, stor internationell koncern med produktionsanläggningar i sverige, schweiz och nordamerika. Den ständigt växande säljorganisationen har dotterbolag i europa, usa och asien. Dessutom har nord-lock ett globalt distributionsnätverk genom olika försäljningspartner och auktoriserade distributörer. Nord-lock-koncernen är helägt av investment ab latour som är noterat på stockholmsbörsen. ”vår mission är att säkra människoliv och våra kunders investeringar genom att tillhandahålla säkra produkter för världens mest krävande applikationer.

Nord-lock group är en framgångsrik internationell koncern som har levererat högkvalitativa produkter ända sedan 1982. Gruppen är marknadsledande i sin nisch med verksamhet i europa, usa och asien. Gruppen utvecklas ständigt för att ytterligare stärka sin position och verksamheten i mattmar befinner sig i ett spännande och strategiskt viktigt skede. För att lägga grunden till den fortsatta framgången behöver produktionsorganisationen ytterligare utvecklas och förstärkas med ambition att skapa en betydligt större och starkare enhet.

Production manager skall med fullt budget- och personalansvar leda, driva och samordna den dagliga driften inom produktionen. Rollen är bred och innefattar allt från produktionsplanering och produktionsteknik till ansvar för att säkerställa högsta möjliga produktionseffektvitet och kvalitet samt att driva arbetet med ständiga förbättringar. Production manager ansvarar även för logistik/materialhantering/lagerhantering i hela nord-lock globalt.

Vi erbjuder

En spännande och utmanande roll som production manager med ett tydligt mandat; utveckla, förbättra och skapa en högeffektiv produktionsenhet.

Vi söker dig som har/är

• flerårig erfarenhet av produktion, gärna från tillverkande industri
• en trygg och erfaren ledare
• erfarenhet av att ha arbetat internationellt
• med dokumenterad framgång drivit förändrings- och förbättringsprocesser
• relevant akademisk utbildning inom teknik eller ekonomi/management

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id608