Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Production Manager

Nord-Lock Group är världsledande inom skruvsäkringssystem. Nord-Lock-koncernen har arbetat med att säkra skruvförband sedan 1982. Nord-Lock Group är idag en välmående, stor internationell koncern med produktionsanläggningar i Sverige, Schweiz och Nordamerika. Den ständigt växande säljorganisationen har dotterbolag i Europa, USA och Asien. Dessutom har Nord-Lock ett globalt distributionsnätverk genom olika försäljningspartner och auktoriserade distributörer. Nord-Lock-koncernen är helägt av Investment AB Latour som är noterat på Stockholmsbörsen. ”Vår mission är att säkra människoliv och våra kunders investeringar genom att tillhandahålla säkra produkter för världens mest krävande applikationer. Nord-Lock Group ser fram emot att vara din partner inom optimering av skruvförband.” Läs mer på https://www.nord-lock.com/sv/ 

Nord-Lock Group är en framgångsrik internationell koncern som har levererat högkvalitativa produkter ända sedan 1982. Gruppen är marknadsledande i sin nisch med verksamhet i Europa, USA och Asien. Gruppen utvecklas ständigt för att ytterligare stärka sin position och verksamheten i Mattmar befinner sig i ett spännande och strategiskt viktigt skede. För att lägga grunden till den fortsatta framgången behöver produktionsorganisationen ytterligare utvecklas och förstärkas med ambition att skapa en betydligt större och starkare enhet. För att leda detta viktiga arbete skall nu en ny Production Manager rekryteras.

Production Manager skall med fullt budget- och personalansvar leda, driva och samordna den dagliga driften inom produktionen. Rollen är bred och innefattar allt från produktionsplanering och produktionsteknik till ansvar för att säkerställa högsta möjliga produktionseffektvitet och kvalitet samt att driva arbetet med ständiga förbättringar. Production Manager ansvarar även för logistik/materialhantering/lagerhantering i hela Nord-Lock globalt. Rollen är placerad i Mattmar, ingår i ledningsgruppen för Nord-Lock och rapporterar till Division Director.

Vi erbjuder

En spännande och utmanande roll som Production Manager med ett tydligt mandat; utveckla, förbättra och skapa en högeffektiv produktionsenhet. Detta är en nyckelposition i bolagets fortsatta tillväxt där du får möjlighet att arbeta nära övriga avdelningar samt i en internationell och dynamisk miljö.

Vi söker dig som har/är

• Flerårig erfarenhet av produktion, gärna från tillverkande industri
• En trygg och erfaren ledare
• Erfarenhet av att ha arbetat internationellt
• Med dokumenterad framgång drivit förändrings- och förbättringsprocesser
• Relevant akademisk utbildning inom teknik eller ekonomi/management

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med Matilde Castoldi, tfn 0735-21 65 01 eller Bengt Olander, tfn 0760-00 18 05 på K2 Search. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se 

.