Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ekonomichef

SafeTeam är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska säkerhetslösningar. SafeTeam finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och sysselsätter drygt 150 medarbetare. Tillsammans arbetar vi med lås, passersystem, larm, kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd.

Rollen

Rollen som ekonomichef innehåller övergripande ansvar för redovisning, planering och uppföljning och är en central roll i företaget. Du leder en grupp om sex personer och sitter med i ledningsgruppen. Du rapporterar till VD. I rollen ingår även att förankra och stödja organisationen med ekonomisk uppföljning, budget, analys och ekonomiska styrmedel. Placering är vid huvudkontoret i Göteborg.

Vi erbjuder 

SafeTeam är ett av Sveriges marknadsledande säkerhetsföretag. Verksamheten fungerar mycket väl med stabil orderingång och kompetent personal som trivs. Att vara ekonomichef på SafeTeam innebär därför en fantastisk möjlighet att ta en ansvarsposition med styrning av företagets ekonomi mot fortsatt tillväxt under lönsamhet. SafeTeam är ett familjeföretag som lägger stor vikt vid sin kultur. Beslutsvägarna är korta och på SafeTeam förväntas du påverka och vara delaktig i verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer

Du har gedigen erfarenhet inom ekonomi och övergripande personalansvar och arbetar troligtvis som ekonomichef idag. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och hanterar arbete i ekonomisystem. På SafeTeam arbetar vi i Navision.

Egenskaper

För att trivas på SafeTeam är du en prestigelös och trygg person som tycker om när det händer mycket runtomkring dig. Det är naturligt för dig att ta stort ansvar och fatta beslut och du känner att du kommer till din rätt i en miljö med fokus på utveckling och resultat.

Välkommen att ta kontakt med Lena Serner, rekryteringskonsult tel: 0702-900 995 eller researchkonsult Esra Yucel, tel: 0735-216 502. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Ansök via www.k2search.se

 

.