Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ekonomichef

Safeteam är en av sveriges ledande leverantörer av tekniska säkerhetslösningar. Safeteam finns i stockholm, göteborg och malmö och sysselsätter drygt 150 medarbetare.

Rollen

rollen som ekonomichef innehåller övergripande ansvar för redovisning, planering och uppföljning och är en central roll i företaget. Du leder en grupp om sex personer och sitter med i ledningsgruppen. Du rapporterar till vd. I rollen ingår även att förankra och stödja organisationen med ekonomisk uppföljning, budget, analys och ekonomiska styrmedel.

Vi erbjuder

safeteam är ett av sveriges marknadsledande säkerhetsföretag. Verksamheten fungerar mycket väl med stabil orderingång och kompetent personal som trivs. Att vara ekonomichef på safeteam innebär därför en fantastisk möjlighet att ta en ansvarsposition med styrning av företagets ekonomi mot fortsatt tillväxt under lönsamhet. Safeteam är ett familjeföretag som lägger stor vikt vid sin kultur.

Kvalifikationer

du har gedigen erfarenhet inom ekonomi och övergripande personalansvar och arbetar troligtvis som ekonomichef idag. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och hanterar arbete i ekonomisystem.

Egenskaper

för att trivas på safeteam är du en prestigelös och trygg person som tycker om när det händer mycket runtomkring dig.

 

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 0